Megadeth18 kérdése:
Hol van olyan mise vasárnap, ahol jófej nagyon a pap, és izgalmas prédikációt tart? Lehetőleg nem este.
Figyelt kérdés
Olyan misét keresek lehetőleg Budapesten, ahol a pap nem arról magyaráz végig, hogy Jézus meg Eukarisztia, hanem izgalmas sztorikat mond, és aztán ezt párhuzamba hozza az evangéliummal. Szóval olyan, amire szívesen megy az ember.2015. aug. 29. 13:41
1/6 anonim válasza:
Hát én nem tudom , mert nem vagyok nagyon járatos ebbe. De azt hiszem egy pap nem IZGALMAS prédikációt szokott tartani.
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok pesti, ilyen papot Pécsről és környékéről tudnék mondani, többet is. :)
Pesten szerintem Pál Feri atya lehet ilyen, de őt konkrétan misézni ég nem hallottam, csak néhány előadását ismerem.
4/6 anonim válasza:
Így van. Pál Feri tényleg jó fej.
5/6 anonim válasza:
csak római katolikus szertartás az érdekes?
Ferenciek terén lévő ferences templomban van 2 pál atya is, a fiatalabbra érdemes rájárni
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Pál Feri sajnos csak esti misére van beosztva, amikor legutóbb néztem.
2015. aug. 31. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!