Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezért isten megfog most ölni?

Ezért isten megfog most ölni?

Figyelt kérdés
Össze vesztem Istennel.Legalábbis én szidtam ő meg csak hallgatott.Egyre rosszabb az életem.Elvesztettem a munkahelyemet.A családom utál és van egy csomó tartozásom.E mellett kiderült,hogy soha nem lehet gyerekem.Berágtam Istenre és ezért beleköptem egy bibliába és összegyűrtem.Most ezért megfog ölni vagy még több rossz jön az életembe?
2015. aug. 29. 07:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A Sátán a felelős a rossz dolgokért, még nem hallottad ezt? Isten a legfőbb jó, maga a tökéletesség. Csak megalkotta a gonoszságot és annak jelképét az Ördögöt, és hagyta, hogy tegye, amit akar, ezzel próbára téve téged mert nem tudott tökéletesre megalkotni. Ezen hibák ellenére Ő a tökéletesség, mert mint tudod: nem lehet tökéletes, akiből hiányzik a hiba.

És igen, meg fog ölni egyszer, szenvedni fogsz, de ne felejtsd, mindezt a te érdekedben.

2015. aug. 29. 10:30
 12/18 ceri ***** válasza:

"A családom utál és van egy csomó tartozásom."

Utálni valakit nem szoktak csak úgy. El kell ezen gondolkodni. Ha tartozol akkor add vissza -ez a minimum. Persze sok minden lehet, a körülményeket nem ismerem, de azt gondolom, hogy aki sok tartozást halmoz fel -akár a családjával szemben is, és nem csak anyagi hanem erkölcsi értelemben is- azt egy határig tolerálják az emberek, de nem a végtelenségig. Ha te csak elveszel és adni nem adsz, akkor nem kell ezeken a dolgokon csodálkozni. És akkor talán az élet igazsága, hogy ne legyen gyereked, hiszen annak aztán egy életen át adni kellene, amire neked a leírtak szerint nem sok hajlandóságod van.

Istennek ezekhez a dolgokhoz semmi köze. Az emberekhez való viszonyodat kellene átgondolni és normális mederbe terelni. És meg fogod látni, hogy az emberek értékelni fogják ezt.

2015. aug. 29. 10:37
 13/18 Roland G. ***** válasza:
Én nem is merek válaszolni,mert velem is összevesznél! :)))
2015. aug. 29. 12:08
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem azért nem fizetem a tartozásomat,mert nem akarom.Nincs rá lehetőségem.Tartoztam már embereknek sok pénzel és mindig vissza is adtam sokszor kamatostul pedig ellenezték.

Igen lehet gyereket örökbe fogadni,de az nem ugyan az.Nem az én vérem és nem az én húsom.

2015. aug. 29. 17:14
 15/18 Pietrosol ***** válasza:

Kérdező!

Egy advaita tanítótól hallottam ezt.

"Akinek helyén a szíve mindig talál megoldást! Akinek nincs helyén a szíve, mindig talál kifogást!"

2015. aug. 29. 17:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor az a tanító jöjjön ide és találjon munkát.Ha talált éljen meg havi 80.000-ből.
2015. aug. 29. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Most akkor megfogja ölni Isten, vagy sem?
2015. aug. 29. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha valóban büntetni akar Isten, akkor nem öl meg ahogy engem sem, pedig hidd el, könnyebb lett volna meghalni mint cipelni a terhet 16 éve és ki tudja még hány évig. Vezekelni kell a bűnömért és ezért hagyott életben Isten, a halállal nem tudott volna büntetni mert az megváltás lett volna.
2015. szept. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!