Van itt plébanos szerzetes, diakónus vagy katolikus teológiát végzett akivel megvitathatnák pár katolikus dolgot?
Sejtettem, hogy így lesz.
Vannak itt többen, akik a nagy átlagnál tájékozottabbak a katolikus teológiában, ez ki szokott derülni a válaszokból.
De a papokra, szerzetesekre egyáltalán nem jellemző, hogy sokat használnák a netet, főleg nem az ilyen jellegű fórumokat.
Szerintem nyugodtan szólítsd meg a kérdéseiddel az itt válaszoló katolikusokat, vagy pedig élőben fordulj valamelyik paphoz, szerzeteshez.
Szia!
Mik azok a "katolikus dolgok", amiket szeretnél megvitatni?
Te magad hova tartozol? Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, alapállást. :)
Hát, én nem vagyok egyik sem. Alsóban tanultam hittant, meg most, gimiben ez volt a 3. év.
Egyes dolgokról úgy érzem, tudok valamennyit (pl. Oltáriszentség), de van, amiről csak nagyon keveset tudok. Az eyháztöris dolgokból semmit, pedig 10.- ben egész évben az volt (és ki nem állhattam, mert eleve nem szeretek semmilyen törivel kapcsolatos dolgot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!