Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pár éve van Budapesten egy...

Pár éve van Budapesten egy kóreai szekta, ami szerint van egy "anya isten" is, róluk mitl ehet tudni? Tényleg világ szerte rengetegen vannak már és töb száz éve léteznek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

az anya istenről nekem ez ugrik be:

A tanúk szerint Isten az atya, a szervezetük meg az anya.

nem róluk van szó?

2015. aug. 7. 08:14
 2/6 A kérdező kommentje:

nem, ők állírják ,hogy van egy kifejezetten női isten, aki az anya, a teremtés könyvéből igyekeznek ezt bizonyítani illetve azzal, hogy az állítvilágban is mindenhol van egy apa és egy anya

ezen két istenség gyermeke az univerzum

érvelnek még azzal is, hogy Istennek sokszor nőies erényei vannak a bibliában, szerintük azok a szakaszok az anya-istenre vonatkoznak

2015. aug. 7. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, de anyaistenes dolgokról már hallottam jutubos videókban. De lehet benne valami, mert amikor az isten szexeljen meg, akkor biztos fiúistenre gondolnak, és lányoknak illik ilyet mondani, amikor viszont a curvaisten szexeljen meg, akkor az anyaistenre gondolnak, és fiúknak kívánják.
2015. aug. 7. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:

nem csak logikus és színvonalas volt az érveléded de még intelligens és kifejezetten izléses humorral si főszerezted

köszönöm hogy a kérdésre válaszoltál, megy a like

2015. aug. 7. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
a nőies jegyeket viselő k*a Isten szexelje meg, vélelten a dislike-ot nyomtam
2015. aug. 7. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, széles a hátam, elfér rajta minden. :-)
2015. aug. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!