Hívő emberkék, milyen a szexuális életetek?
Szerinted nem szeretnek a hívők szexelni?
Annyi a különbség (akit én ismerek), hogy a hívők jobban tartózkodnak az "egyéjszakás" kalandoktól...
ugyan úgy szexelnek mint mások, vannak párok akik mindenféle "érdekességet" kipróbálnak, vannak akik csak elvannak épp mint a többiek :D
az h ne összevissza az nem azt jelenti h ne szexeljél
jehova tanúinak vannak tiltva bizonyos dolgok
micsoda??? mármint a tanúknak??? áááááááá, tévedel.
a múltkor is direkt megmutattuk egy vénnek, hogy mit szoktunk, hogy nehogy túlmenjünk az írásokon... nem is volt semmi baj, még segített is kicsit, azt mondta, minden rendben, de ő egyedül nem dönthet, konzultálnia kell egy másik vénnel, így legközelebb ketten nézték, majd összehívták a vének testületét az ügyben, aztán a körzetfelvigyázót is megkérdeztük, aki írt a fiókhivatalba, ott pedig megkérdezték a Vezető Testület Hű És Bölcs Rabszolgát. aztán azt a tanácsot adták, hogy lehet tejszínhab, de csak cukormentes, mert ha nem, mohóságért kiközösítenek. szóval igazán engedékenyek a tanúknál, bármit lehet, amit előrre leegyeztetünk, biza...
Ez hülyeség, mármint az elöttem szólónak, minden szava.
A Biblia első könyve rámutat, hogy Isten teremtette az embereket „férfinak és nőnek”. Majd kijelentette, hogy amit alkotott, „nagyon jó” (1Mózes 1:27, 31). Később arra ihlette a Biblia egyik íróját, hogy a következőkre ösztönözze a férjeket: „örvendezz ifjúságod feleségével . . . Kebleitől ittasodj meg minden időben” (Példabeszédek 5:18, 19). Úgy hangzik ez, mintha a Biblia helytelenítené a szexuális örömet?
A tények arra mutatnak, hogy Isten nemcsak az utódnemzés céljából adott nemi szerveket az embernek, hanem azért is, hogy a házaspárok kifejezhessék az egymás iránti szeretetüket és vonzalmukat, és ebben örömüket leljék. Egy bensőséges kapcsolatban lévő férjet és feleséget az együttlétek testileg-lelkileg felüdítenek.
Semmi nincs megtiltva, amíg az mindkét személynek jó és a szeretetről szól, nem pedig valami perverz viselkedésről.
És tapasztalatból mondhtaom, hogy nagyon nagyon jó a szexuális életünk. A férjem sosem volt mással és én sem, mégis első alkalomtól minden fantasztikus volt és azóta egyre csak jobb. Nem hantázok, még én sem hiszem el, hogy ennyirre jó. És a legjobb az egészben az, hogy nincs lelkiismeret furdalásom, mert tudom, hogy semmivel sem szegem meg Isten törvényét.
A házasélet egy ajándék,és aki normális és nem bigott hívő,az kiélvezi minden pillanatát,s mivel nincsenek rászorulva a hamisra,mert az igazi az övék,ezért egy igazán elkötelezett keresztény házasélete a legjobb!
:)
"valamennyire riaszt a dolog, hogy ilyen felfogású ember mellé házasodjak be"
Én sem ajánlanám neked. Ha nem érzékeled a vallásos emberek normálisságát az élet egyéb területein, akkor valószínűleg ezen a területen sem a te normáid szerint alakulnának a dolgok.
A helyes sorrend: szeretet-szerelem-szexualitás. Úgy látom számodra inkább a harmadik a legfontosabb, amiatt aggódsz a legjobban, ott van a legtöbb vesztenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!