Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan szoktatok kommunikálni...

Hogyan szoktatok kommunikálni az őrangyalotokkal?

Figyelt kérdés
Minden veletek előforduló őrangyalos sztori érdekelne. :)
2010. márc. 5. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
imadok ide jarni :D:D:D:D
2010. márc. 6. 11:01
 12/17 A kérdező kommentje:
mert? :) (utolsó)
2010. márc. 6. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Mert ennyi aberrált embert maximum plázákban lehet látni.
2010. márc. 6. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Minek kommunikáljak őrangyalokkal, mikor a legnagyobb Hatalmassággal, Istennel beszélgethetek. Vele szoktam. Nagyon egyszerűen: imádság, bibliaolvasás stb
2010. márc. 6. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon udvariasan, önözve egymást.
2010. márc. 6. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki az angyalokkal társalog, az nevezhet valakit beképzelt parasztnak? Én pl. nem ejtenék ki ilyesmit a számon. Szóval nekem van őrangyalom, mint mindenkinek. De úgy tudom, az őrangyalnak nem az a dolga, hogy mindentől megóvjon. Van úgy hogy kifejezetten át kell menni bizonyos szenvedéseken, mert az élet egy tanösvény. Tanulni kell, fejlődni kell, és ha ehhez kell egy kő, amiben meg kell botlanod, akkor az őrangyal oda kell hogy tegye azt a követ. Engem is sokan kinevetnek, ha ilyeneket mondok, de én nem érzek semmi rosszat magamban emiatt. Előbb vagy utóbb mindenki eljut a felismeréshez.
2010. márc. 7. 22:44
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. márc. 11. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!