Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » K. Hívők! Miért érdemes...

K. Hívők! Miért érdemes szerintetek várni a szexxel a hazasságig?

Figyelt kérdés

Az osztályban sorban veszíti el mindenki a szüzességét. Ugyanis ma már gáz, ha valaki 16 évesen, de már 14 évesen is, ha még szűz.

Milyen érvekkel tudnék elő rukkolni?

Egyébként én 16/f vagyok, és azért ragaszkodom ahhoz, hogy kitartsak a házasságig, mert úgy gondolom, már házasság előtt is hűségesnek kell lenni a jövendőbelinkhez.

2010. márc. 5. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Érvek:

- Minek elkapkodni?

- Most a tanulásra összpontosítok, mert szeretnék továbbtanulni és szerezni egy jó szakmát, nincs időm csajozni.

- Ugyanmár fiúk, kinek kell egy hisztis liba? ... Inkább menjünk focizni, vagy moziba.

- szex? ... fujj... undorító...

- Hitem szerint parázna az, aki házasság előtt nemi életet él, és én nem szeretnék a pokolra jutni. Lehet, hogy ti nem hisztek ebben, de ha a barátaim vagytok tiszteljétek az én hitem. Ha meg nem vagytok a barátaim, mi közötök hozzá mit csinálok?

- Szerintem csodálatos dolog, amikor 2 ember egymásnak tartogatja magát és tudják, hogy csakis a másiké lesznek, se előtte, se utána senki. Tudom... túl romantikus vagyok fiú létemre, na és?! Ilyen ember is kell a Földre.

Kb most ennyi jutott eszembe.

Ami a tapasztalatot illeti: a szexet tanulni kell mindenképp. Szerintem sokkal jobb, ha az igazival tanulod meg, mert ő elnézi majd neked az apró botlásaidat és türelmes lesz hozzád, ahogy te is az leszel hozzá.

Az összecsiszolódás akár évekig is eltart szexuális téren (na ez egy kamasz kapcsolatban nem mindig jönne össze... vagy futó kalandok, vagy pár hónaposak).

A szex lényege a szerelem, az odaadás... és ha ezekkel az érzésekkel közeledsz a másik felé nem tudsz oltári nagy hibát elkövetni még szüzen sem. Az a lány pedig aki neked adja majd a szüzességét nem azzal fog foglalkozni, hogy mennyire vagy profi az ágyban, hanem hogy mennyire figyelsz oda rá.

Szóval no para. Várj csak nyugodtan tovább.

Én sokszor megvédtem ugyanezt az elképzelésemet a barátnőim és a fiúk előtt, akik ledöntöttek volna. :) Sokan hülyének néztek, de mégtöbben tiszteltek.

24/L

2010. márc. 5. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Ja, kedves előző válaszadó, meg amúgyis undorító hippi szokás... Mi az, hogy undorító a szex?????
2010. márc. 5. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az csak egy "érv" volt... úgymond poénos érv, amin mindenki röhög egy jót és már át is léptek rajta...

Egyértelmű, hogy a szex nem undorító, de valahogy kezelni kell azokat akik belekotyognak az ember életébe...

2010. márc. 5. 21:55
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező! Én is azt tudom javasolni, hogy nagyon korai még ebben a korban ilyennel foglalkozni. Hidd el, később ez nem ciki lesz, hanem erény, hogy így gondolkodsz.

Gondolj csak bele! Ha hozzád hasonló gondolkodású fiút találsz majd párnak, hogy fogja értékelni, hogy így állsz hozzá a dolgokhoz! Én csak azt tudom javasolni, hogy kitartás, legyél határozott, és sikerülni fog legyőzni a többieket.

2010. márc. 8. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező magához hasonló fiút talál majd párnak, akkor már tökmindegy, a bigott egyház úgyis kitagadja :D
2010. márc. 8. 19:31
 16/17 A kérdező kommentje:
ez így van... :P
2010. márc. 10. 18:47
 17/17 anonim válasza:
52%
16 évesen szerintem már egyáltalán nem korai elveszíteni. Én 22 évesen tartok ott, hogy még lehetőségem se volt szexhez jutni (a fizetős megoldásokat inkább nem említeném :)). Én 15 évesen már teljesen felkészültnek éreztem magam és most is azt mondom, hogy sokkal jobb időszakot éltem volna át, ha normális szexuális életet élek már a középiskolában is. Az, hogy azóta is szerencsétlenkedek ezen a téren, az már az én egyéni problémám, de azért nem árt tudatosítani, hogy valaki ennek a lehetőségét is kiváltságos dolognak tartja. Én azt mondom, hogy ha a vágy és a lehetőség a szexre megvan, akkor teljesen fölösleges visszafognia magát az embernek.
2011. márc. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!