Igazságtalan voltam ma a Jehova Tanúival?
Nagyon zsúfolt volt a mai napnak az első fele.
Orvoshoz kellett mennem, gyogyszertárba kellett mennem, ezenkívűl el kellett mennem egy családi barátunknak a tanyájára megetetni a kutyákat mert el vannak menve nyaralni, a városba a lákásukra felmenni megöntözni a virágokat és a halaknak enni adni.
Na szóval mikor jöttem a gyógyszertárból, mondom felszaladok előbb mert útamba esik a lakás, elrendezem a halakat, meg a virágokat utána megyek ki a tanyára.
Miután ezt lerendeztem és jöttem le a lakásból két nő állja utamat, egy idősebb meg egy fiatalabb.
Én nagyon siettem erre fel az idősebb hőlgy megállít, hogy adjon nekem valamit, közbe bemutatkoztak, mondták, hogy ők Jehova Tanúi és meg szeretnének osztani velem valamit.
Én mondtam, hogy most nem alkalmas mert nagyon sietek,de nem nagyon érdekelte őket amit mondok.
Most már bánom mert elég dűhös lettem és elég nem "lovagi módon" kiosztottam az idős hőlgyet.
Valahogy ebben a formában.
"Hölgyem önnek nem az unokája mellett lenne a helye ebben az órában!?
Miért akar ön engem tanítani mikor Pál megtiltotta a nőknek, hogy ezt tegyék!?
Kézcsokolom!"
És ezzel faképnél hagytam őket, viszont az a pillantás amivel rámnézet az idős hölgy, hát elég kellemetlen volt, ha csak ketten lettünk volna szerintem nekem ugrott volna.
Most, hogy lehigadtam és nyugi van, valahol bánt, hogy ilyeneket mondtam és szégyelem de egyszerűen nem akarta megérteni, hogy sietek.
Szerintetek igazságtalan voltam?
Kérlek nyugtassatok meg!
Uccsónak
A rendőr egy ember...és egy rendszer törvényeit erőlteti másokra...
Ha így gondoltad a párhuzamot akkor okés...
De eljön az az időszak is hamarosan, mikor nem kell jelen esetben tíz parancs, ahhoz hogy jó ember légy mert az emberek fejében megsem fog fordulni, hogy pl: elvegyem ami nem az enyém..:D
Csak ehhez idő kell...és egy kicsi öntudat mi szerint se több se kevesebb nem vagy.
Köszönöm a válaszokat! :)
Jó a rendőrös hasonlat!! :D
Mert egyébként az is vagyok. :D
Az az igazság, hogy egy kicsit elszaladt a ló velem nna. :)
Utolsó köszönöm s bíztatást!
"Hármasnak üzenném, hogy az ember, minden ember alapjában véve rossz, ismétlem ROSSZ és gonosz."
Érdekes, hogy a tudomány szerint pedig minden ember alapjában véve jón születik meg, és csak utána szedi fel a rossz tulajdonságokat.
De gondolom ezt hiába mondom egy olyan helyen, ahol az egyetlen cél a tudomány teljes kiirtása.
Ma nem voltál igazságtalan. Az miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy elmondtad a gondolatod.
Ő volt a rossz, hogy csúnyán nézett rád. Ez már szemmelverés bűntette. :-)Ha máskor is, mással is értetlenkedik, akkor fogja még érni meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!