Az iszlám vallás, hogy tekint azokra akik keresztényből, vagy pogányból lettek muszlimok?
Gondolkodom, hogy mi lesz itt 40-50 év múlva, sajnos elkerülhetetlen a világ (ezáltal Magyarország) iszlamizálódása.
Mivel nekem teljesen mindegy, hogy mi a vallásom, az életemet, és a családom életét megvédvén, ha arra kerül a sor, hogy mi keresztények/pogányok kisebbség leszünk 40-50 év múlva, akkor szívesen áttérek a muszlim vallásra (ha kell előbb is), kérdés az, hogy érnék-e ezzel valamit? Vagy ugyanúgy egy hitetlen lennék a szemükben, aki utólag lett muszlim? Valaki tud erre válaszolni?
Először is nem vagyok keresztény de a keresztény országok nagyságrendekkel igazságosabb, jobb életet biztosítanak lakóiknak. Nézd meg mi történik az iszlám államokban. Sharia vallási törvénykezés lép érvénybe ami középkori kegyetlen és barbár büntetéseken alapul. A szólásszabadság eltűnik, a nőket elnyomják, felnőtt férfiak dugnak 15 éves kislányokat és vesznek feleségül. Az oktatás gyakorlatilag megszűnik, mert beleszól a vallás.
A muszlim országokban az emberek korruptak, buták, igénytelenek, morálisan romlottak, az iszlám a középkor, az elnyomás. A Balkán ilyen hely, nézd meg mennyivel rosszabb ott élni mint itthon.
Ha muszlim leszel, ami könnyű kibúvó a felelősségvállalás alól a gyerekeid jövőjét sokkal jobban elcseszed mintha azt tennéd ami helyes, de nehezebb és mindent elkövetnél azért, hogy a barbár iszlám ne tegye be a lábát a hazádba. Itt akkor lesz iszlám ha hagyjuk, én azt mondom ne hagyjuk!
"A muszlim országokban az emberek korruptak, buták, igénytelenek, morálisan romlottak, az iszlám a középkor, az elnyomás. A Balkán ilyen hely, nézd meg mennyivel rosszabb ott élni mint itthon."
Kár hogy a Balkán keresztény te nagyon hülye. Mégegy féleszű aki Holywoodi filmekből ismeri az iszlámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!