Melyik az igazi vallás?
bizony, mindezt egy tanú tanácsolta neked kzitus személyében. tudod, ő ilyeneket mond, de nem így cselekszik. hogyha személyesen mondaná ezt, már nyitná is a mit tanít könyvet, hogy abbol oktasson a bibliából, és hogy ne Jézus követője, hanem Jehova tanúja légy.
kettős mérce, zitus, mert mást mondol, mint amit teszel.
KETTŐS MÉRCE!!!
vagy képmutatás? melyik a jobb szó ide?
Ne vallást keres, hanem Jézust! Olvasd a bibliát, viszont egymagad nem jutsz vele sokra, mivel nincsenek meg az alapok hozzá. Olyan embereket keres, akik nem magukat, vagy a vallásukat magasztalják, hanem Jézust. És ez lehet hogy pont egy papp lesz. Én ismerek párat aki Jézusban hisz, de sokkal többen vannak azok, akik nem pappok és Jézusban hisznek, és hitben növekedni tudok általuk.
Amúgy én katolikus vagyok, de református templomba járok. És nem voltam semmilyen szertartáson se. Nem attól, vagy ezért hiszek, hanem mert tudom és érzem belül hogy Jézus jó és szeret.
Persze nem muszály hinni benne, van aki csak a szakadékban zuhanás közben kezd el imádkozni csodáért. Én azt kívánom mindenkinek hogy ne 1 csodát éljünk át, hanem sokat! De ehhez az kell hogy mi magunk minél hamarabb döntsünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!