A József sztorit lehet így értelmezni?
Valaki más megvilágításban tárja elénk. Mit gondolsz?
https://www.youtube.com/watch?v=d3rp0_xZGpM
bocsánat, de már a kezdetén felfigyeltem a nacionalista szellemre ami eleve nem keresztényi
azután az emberke elkezdett magáról beszélni ami nem Istenre helezi a hangsúlyt hanem az Ő származására s a folytatás is valami iszonyú volt, mert nem arra tereli a hangsúlyt a mondani valója, amit Isten gondolt, vagy amit közölni akar velünk a Teremtő
az ilyen előadások csak arra jók, hogy emberi eszmket kreáljanak, és legyenek követői ezeknek, Sátán nagyon boldog ilyenkor.
meghallgattam... kérek másfél órát az életedből, meg egy kicsit a józan eszedből
ahogy írták is azt sem lehet elhinni amit a fickó kérdez, az a baj, hogy nehéz érvelni ellene, mert konkrétan hazudik, ilyen alapon érvelj a szíriuszi-magyaroknak, akikkel annyi közös pont sincs h elismerjék ,hogy a magyar ember is ugyan olyan mint a többi (vagy te elismerd, hogy a magyarok a szíriuszról érkeztek)
na azért egyáltalán nem ellenőrizhetetlen egyetlen ősi könyv sem :D miből is van a történelem ha nem ezekből? Persze nyilván arra is kell gondolni, hogy ennek a kis családnak a története nehezen ellenőrizhető, viszont az éhinség, gazdasági folyamatok, józsefnek mint tanácsadónak a története, stb a tudomány jelenlegi állása szerint legalábbis hiteles
sok itt gyakorin a dühöngő ateista, aki ha elismered, hogy a Bibliában csomó hiteles dolog is van, leárulóznak, de ne hallgass rájuk, a történészek a valódi tudósok, akik elfogulatlanok elismerik, sőt gyakran forrásokat úgy tudnak emgerősíteni, hogy a Biblia is említi, mert az is forrás... ettől még nem lesz senki kevésbé ateista
csak ezek az örjöngő vadállatok nem nézik a tudományosságot, mert őket a HITÜKBEN sérti ha bármi apróság a bibliából bizonyítható
1-es Nem haragszom, de a nacionalista szellem honnan jött le neked? Az elején be szokott mutatkozni pár mondatban, ki ő, mi a foglalkozása. Nekem inkább elgondolkodtató, és megnézem milyen párhuzamokat talál a mai események között.
2-es.
Mit nem lehet elhinni? Felolvas egy részt és ahogy tudja, értelmezi. Mondta, hogy nem biztos, hogy igaza van, de ha megcáfolnánk, ő örülne a legjobban. Az, hogy borzalmas, nem elég jó érv.
3-as. Jó, hazudik, de miben? Persze, mind hazugság, meg hülyeség, de így teszi tönkre a nemzeteket az eu. Azér ez elgondolkodtató. Az ellenőrzést úgy értem, hogy az arvisura talán tizenezer évre megy vissza, valahol 25ezer évről beszélnek, a Bibliás verzió ennél szűkebb, de igazából nem voltunk ott. Most akkor melyiket fogadjuk el hiteles könyvnek? Meg ugyi ott vannak az indiai könyvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!