Mi a véleményetek a sátánizmusról? Kort és nemet is írjatok!
Két dolog jutott eszembe. Az egyik egy kis viccszerűség mi szerint Isten és Sátán távolugrásban versenyeznek. Sátán kezdi, nekifut elrugaszkodik, repül évszázadokig, szinte teljes korszakokon át ugrik. Talajt érve veszi észre, hogy Isten tenyerében van.
A másik meg egy aranyköpés: A Sátán, a sátánistákat veri át legjobban.
Én utánaolvastam, de nem több az egész egy több helyről összefabrikált tákolmány és semmi újat nem mutat fel, csak görcsösen ragaszkodik a kereszténység tagadásához.
25/N
Lázadó tinédzserek és éretlen felnőttek "szórakozása". Menőnek és félelmetesnek hiszik magukat ettől. Épp olyan, mint "goth"-nak lenni, meg ilyen nagyon dark stílusokat követni. Kemény kisebbségi komplexusok, szorongás, félelmek állnak a hátterében, és így próbálnak kompenzálni.
Ez a véleményem.
26/N
Lázadó tinédzserek és éretlen felnőttek "szórakozása". Menőnek és félelmetesnek hiszik magukat ettől. Épp olyan, mint "goth"-nak lenni, meg ilyen nagyon dark stílusokat követni. Kemény kisebbségi komplexusok, szorongás, félelmek állnak a hátterében, és így próbálnak kompenzálni.
Ez a véleményem. (nem vagyok keresztény, sem semmilyen hívő...nem érdekel különösebben Isten/Sátán/Menny/Pokol létezése vagy nem létezése)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!