Fiatal Keresztény férfiként strandon, fürdőhelyen. Hogyan?
Ha valaki úgy gondolná esetleg, hogy a kérdés Önmagában értelmetlen, vagy befejezetlen, csak azt tudom mondani, hogy mélységesen megértem hogy ezt gondolja, aki ezt gondolja. Viszont úgy gondolom, hogy ezt most így tisztázva, megspórolhatom a fáradtságot, ha valaki úgy érezné, hogy szükséges volna e körülményre felhívni a figyelmem.
Tehát a kérdés inkább azoknak szól, akik a kérdés további kifejtése nélkül is érteni vélik azt, mert pl. személyes tapasztalatból tudnak beszélni és esetleg használható gondolat fogalmazódott meg bennük, esetleg saját maguk is szembesülve adott esetben bizonyos a kérdéskörhöz köthető dilemmákkal, tudnak hozzászólni.
Szerintem pont ugyanúgy, ahogyan a keresztény nők fürdőruhában be tudják ezt tartani:
"az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat" 1 Tim 2:9
Nem kell strandra járni hívőként.
1-esnek és a 2-esnek
Áldjon meg benneteket is a jó Csatkai Szűzmária, HÁLELLUJÁ ÁMEN!
4-esnek
Köszönöm , hogy bemutattad nekünk popej nénit! :D
Ez bezony jogos.
De az én szemembe nem követett el semmi rosszat Péter amikor félmeztelenül halászott a többi tanítvánnyal. Az viszont tény, hogy valószínű nők nem voltak a közelben. De az is előfordulhatott volna, hogy arra jár egy a parton. Akkor lett volna? Megfeddted volna Pétert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!