Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről, hogy...

Mit gondoltok erről, hogy 2015. szeptemberében világ vége lesz? .

Figyelt kérdés
Sajnos én elégge félénk vagyok és ennek a hírnek a hallatan eléggé bepanikoltam. Vallásos vagyok, és légyszi segítsetek, úgy ez nem lehetséges így a biblia szerint se? Hogy van megírva a jelenések könyve?Femina.hu/terasz/vilagvege_2015_szeptember

2015. jún. 21. 00:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem a femina szerkesztői sem veszik komolyan, egyszerűen kellett egy cikk ami olvasottságot hoz
2015. jún. 21. 10:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-)
2015. jún. 21. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Mindenképp lesz világvége ,ha elhagyod a tested ebből a világból..A napot és az órát senki sem tudja ,csak az Atya...

Nem kell félned semmitől ha Jézussal vagy...csak maradj vele.

2015. jún. 21. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

5 percenként megjósolják a "világvégét". Ne törődj vele.

A jelenlegi civilizáció összeomlása pedig nem "egy szép napon" fog történni, hanem egy nagyon lassú és fájdalmas folyamat lesz. Észre fogod venni, mikor már vastagon benne leszünk.

2015. jún. 21. 11:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyakoriak manapság a világvégék, hogy már meg is untam őket.
2015. jún. 21. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
A Biblia ír arról, hogy egyszer lesz elszámolás. Azt is írja, hogy az egek és föld elmúlik, új ég és új föld lesz. Írja azt is, mert látom ennek az ostoba, grafomán, kitudja hány néven irkáló jehovistának nem megy az értelmezés, hogy a hívek, akik akkor élnek még, mikor Jézus visszatér, elragadtatnak és mikor vége a haddelhaddnak és beteljesül minden prófécia, akkor száll le az új Jeruzsálem, ahol már Istennel együtt fogunk lakni.
2015. jún. 21. 12:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :-)
2015. jún. 21. 14:15
 18/21 anonim válasza:
100%
A világvége talán az egyetlen olyan dolog amitől nincs ok a félelemre. Ha mindennek és mindenkinek vége, akkor kérdem én mi ok a félelemre?!
2015. jún. 21. 17:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézd vissza hányszor ígérgették már, hogy vége lesz és még mindig élünk. Nem lesz semmi világvége szeptemberben.

Viszont bizonyos országo(ok)ban lehet, hogy megint háború, természeti csapás lesz, és úgy nézve ott - és csakis ott - tényleg világvége lesz.

2015. jún. 21. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Butaság. Tudod-e, hányszor volt már világvége? (Könnyű: egyszersem! :D)

Csak egy igenrövid kis szemezgetés párból:

https://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4

2015. jún. 23. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!