Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meddig tartott ma a Hit...

Meddig tartott ma a Hit gyülekezet istentisztelete a Gyömrői úton?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Túl sokáig.
2010. febr. 27. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Érdeklődnék, hogy Ti szoktatok oda fizetni valamit, vagy hogyan megy? Nem kötözködni akarok.
2010. febr. 27. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nem járok,nem tudom hogy megy.Az egyik ismerősöm volt ma ott,de nem tudom mikor lett vége az istentiszteletnek.Hánykor?
2010. febr. 27. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Este 10-ig biztos eltartott, de sajna én sem voltam.

Nem kötelező semmit sem fizetni! Az adakozás önkéntes, a belépés ingyenes!

2010. febr. 28. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
És a kilépés?
2010. febr. 28. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
[link] Nézzétek meg mit ír itt a hitgyüliről...
2010. márc. 1. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Hülyeség! Hol hallottál ilyet, hogy a gyülekezet tagjai prófétáknak tekintik magukat?

Hamis próféta az, aki így beszél: a Jó Pásztor nevében. Vagyis Jézus nevében. Ismerős? Így kezdődik az általad küldött link cikke. Vajon Jézus egyetért ezzel? Ugyanmár! Még jó, hogy a cikk írója Isten hírnöke! Egy próféta! Vagy csak annak mondja magát! Mert a katolikus egyház amit mond és tesz az szent és igaz és jó? Hmm! Akkor a kisgyerekek molesztálása is okés dolog? Az, hogy Máriát Istenként tisztelik, az is rendben van? Hol van a bibliában szó a Szentnégységről? Nem általánosítok és nem ítélem el a katolikusokat, de ha annyira felkentek lennének, akkor nem lenne ilyen... és egy hívő ember Jézust követi és nem egy egyház tanait. Egyébként meg tele van ellentmondásokkal az írás!

az Efezusi Zsinat joggal nevezte Istenszülõnek. Egyébként már maga a rokona, Erzsébet is "Uramnak anyja"-ként emlegeti, az Ur kifejezés pedig Istennek jár ki a bibliában. HA TE A JÓZSIKA ANYJA VAGY? AKKOR TE VAGY JÓZSIKA? a Katolikus Egyház Szûzanyát sohasem tekintette istennõnek és soha sem imádta.

Továbbá Mária gyógyított beteget, támasztott fel halottat? Prófétált, beszélt az üdvösségről? Tudod, hogy hány "helyen" említi a biblia Máriát? Nem akarok hülyeséget írni, de kb három. Amikor szült, amikor megkérte Jézust, hogy változtassa a vizet borrá és még 1-2 helyen. Tudod mit mondott Jézus, amikor megkérte Őt? Mi közöm tehozzád, ó asszony? NEM ALÁZKODOTT MEG ELŐTTE, NEM IMÁDTA!

De ragozhatnám, már így is túl sokat foglalkoztam ezzel.... és különben is, ne a kérdésekre válaszoljak... tudom!

Szóval a pünkösditák és a baptisták sem szekták! Más meg a katolikusokat szektázza. Olvass ilyen cikket is.

2010. márc. 1. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Miért, ki imádja Máriát...? :-/
2010. márc. 1. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:

"Tudod mit mondott Jézus, amikor megkérte Őt? Mi közöm tehozzád, ó asszony? NEM ALÁZKODOTT MEG ELŐTTE, NEM IMÁDTA!"

Álljon meg a menet! Jézus nem ezt mondta, hanem ezt: "Vajon énrám tartozik, vagy terád, asszony? Nem jött még el az én órám." És Mária nem megkérte, csupán a tényt közölte Jézussal, hogy nincs bor. És valószínűleg nem tudod, de ez az "asszony" megszólítás a zsidóknál a legnagyobb tiszteletet kifejező szó! Úgyhogy mielőtt idézgetsz, nézz utána pontosan a dolgoknak!

2010. nov. 8. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!