Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hogyan tértetek meg, mi a...

Ti hogyan tértetek meg, mi a bizonyságotok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 06:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

AZ vagyok aki kérdezte miért nem monoteisták a keresztények és a zsidók...

szerintem nem meggyőzőek az érveid, ezek nem mutatnak antopomorfizmusra, ahogy a Koránt is tévesen értelmezi aki egy egy ilyen részt kiragad.

Ezen kívül igen nagy összegben mernék fogadni (amit nem tehetek mert nem vagyok vagyonos ember :D), hogy ha pl Budapesten random megszólítanánk mondjuk 100 zsidót meg 100 keresztényt aki elmúlt 15 éves, egészséges és tud írni/olvasni, és megkérdeznénk őket "hogy néz ki Isten" közülük egy sem mondana semmi emberit, legrosszabb esetben is kisgyerek korukra utalnának vissza, hogy akkoriban volt egy képzetük.

Attól ,hogy a muzulmánok(illetve csak egy részük vagy talán csak te) ezt a két vallást antropomorfizálónak tartod attól még nem kúsznak be a követőik fejébe ilyen gondolatok

2015. jún. 3. 19:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Mivel 1 normalis valaszt kaptam, torlom a kerdest
2015. jún. 4. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!