Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten minek teremti meg az...

Isten minek teremti meg az embereket, ha aztán nem törődik velük?

Figyelt kérdés

2015. máj. 23. 11:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha Isten valóban létezik , halálom után könyörögnie kell majd nekem hogy megbocsájtsak neki ...
2015. dec. 18. 20:44
 22/26 anonim ***** válasza:
40%

Ezzel a hozzáállással nem is fogtok találkozni az utolsó ítéletig, ahol meg sem fogsz tudni szólalni, pedig szeretnél majd. Addig közös börtönbe leszel zárva olyan szellemi lényekkel, akik szintén az ítéletre várnak, de zsigerből gyűlölnek minden embert, mert Istenre emlékeztetik őket, ráadásul az embereknél sokkal erősebbek és könyörtelenebbek. Mondhatni, kigyúrt állatok, nulla empátiával. Szerintem fél perc sem kellene ahhoz, hogy a büszkeséged véglegesen összetörjön, de onnan nincs kiút.

Könnyen rázod az öklödet a közeledő tehervonat felé a síneken állva. Akkor vagy tényleg kemény legény, ha akkor sem ugrasz félre, amikor már csak pár méterre van. Akkor azonban nem csupán halott vagy, de nyaktól felfelé is súlyos gondjaid vannak.

2015. dec. 18. 22:28
 23/26 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utolso de azerintem te nem vagy komplett...Senki nem ràzza az öklét,egy egészen hétköznapi kérdés lett feltéve,nem gondolom hogy az ôszinte kérdésekre Isten kegyetlenül reagàlna,szerintem nem egészséges ez a vàlasz!!
2015. dec. 19. 15:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te nem tudsz olvasni, vagy az értelmezéssel van gondod? Amit írtam az eggyel előttem szólónak szól, aki idetrollogot. Igen, lemaradt a megszólítás, sajnálom, de fáradt voltam és azt gondoltam, hogy a szövegkörnyezet elegendő támpontot nyújt ennek tisztázására, ráadásul ez már egy féléves kérdés. Úgy látszik tévedtem. A kérdésedre még májusban reagáltam, ha nem volt tiszta, szívesen ki is fejtem, hogy mit miért mondtam.
2015. dec. 21. 10:30
 25/26 Missi_Key ***** válasza:

off:

Asperrimus ha valaha írsz horrorstorykat könyörgöm hadd olvassam el :) ez zseniális volt :D

2015. dec. 21. 23:44
 26/26 világvége1 ***** válasza:
Eredetileg azért, hogy boldogok legyenek. Csak miután látja, hogy egyből gonosszá lettek (majdnem mindenki), nem törődik többé velük.
2020. jún. 19. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!