A bibliában tényleg szó esik Magyarországról?
Figyelt kérdés
Egy vallásos beszélgetés fültanúja voltam pár hete mikor az egyik fickó azt mondta,hogy a biblia(a könyvben nem vagyok biztos nem biztos,hogy a bibliát említette) a világvégénél kitér Magyarországra is és azt írja,hogy mikor a világ elpusztul Pannónia földjére barna eső hullik. Tényleg van ilyen rész a bibliában?Ha igen ez mit jelent?Mi nem csak meghalunk még le is sz@rnak minket?2015. máj. 4. 02:15
1/11 gru76 válasza:
:D Kedves Kérdező! :D Valóban vallásos beszélgetést hallottál, aminek semmi köze a hithez és Bibliához. Egy idióta lokálpatrióta fejtegetései. Isten szemében egy magyar olyan, mint egy román, sőt már cirka 2000 éve a zsidókra sem néz különbül. Magyarország? Pannónia? Szép a hazám, de foszivatarról nem beszél a Biblia. Pláne nem a Bakonyban.
2/11 anonim válasza:
Ha a Világnak vége, Pannónia sem lesz. Más sem. Vége, konyec, kaputt.
Ha Világnak vége, f.snak sincs hova esnie. sőt, f.s sem lesz. Nem lesz AKI AKIT lesz@rhatna.
.
Megnyugodhatsz, ha vége a Világnak, már nem fogunk tudni róla!
3/11 anonim válasza:
Amikor a Biblia íródott, magyarok még nem is voltak, legfeljebb csak egy törzs valahol.
4/11 Mulder614 válasza:
nem olvastam soha ilyesmit a bibliában.
5/11 anonim válasza:
Ez egy baromság. Pont annyira, mint a magyar piramisos dolgok. Elhiszem én, hogy valaki nagyon szereti a hazáját, de ilyen hülyeségeket kitalálni mégiscsak túlzás.
6/11 anonim válasza:
Valszeg valami Nostradamus-féle proféciáról beszélgettek.
7/11 anonim válasza:
szia
Nem nincs benne ilyen, ugyan is a próféciák az egész földre vonatkoznak nem csak bizonyos területekre.
Ezenkivül Isten nem nacionalista, és nem részesit sem előnyben sem hátrányban senkit azért mert ilyen vagy olyan nemzetbe született bele....
8/11 anonim válasza:
Olyan jóízűen nevettem fel a "Mi nem csak meghalunk még le is sz@rnak minket?" hogy ilyen már régen volt. Köszönöm szépen! :D <3
9/11 anonim válasza:
Meglepő módon a Bibliában még a "barna" szó sem szerepel, nem hogy Pannonia neve (noha Pannonia tartomány 20-107 létezett, ebbe az időtartamba pedig beleesik a Jelenések keletkezésének feltételezett ideje).
A Jelenéseket sajnos mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!