Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A bibliában tényleg szó esik...

A bibliában tényleg szó esik Magyarországról?

Figyelt kérdés
Egy vallásos beszélgetés fültanúja voltam pár hete mikor az egyik fickó azt mondta,hogy a biblia(a könyvben nem vagyok biztos nem biztos,hogy a bibliát említette) a világvégénél kitér Magyarországra is és azt írja,hogy mikor a világ elpusztul Pannónia földjére barna eső hullik. Tényleg van ilyen rész a bibliában?Ha igen ez mit jelent?Mi nem csak meghalunk még le is sz@rnak minket?
2015. máj. 4. 02:15
1 2
 1/11 gru76 válasza:
63%
:D Kedves Kérdező! :D Valóban vallásos beszélgetést hallottál, aminek semmi köze a hithez és Bibliához. Egy idióta lokálpatrióta fejtegetései. Isten szemében egy magyar olyan, mint egy román, sőt már cirka 2000 éve a zsidókra sem néz különbül. Magyarország? Pannónia? Szép a hazám, de foszivatarról nem beszél a Biblia. Pláne nem a Bakonyban.
2015. máj. 4. 05:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Világnak vége, Pannónia sem lesz. Más sem. Vége, konyec, kaputt.

Ha Világnak vége, f.snak sincs hova esnie. sőt, f.s sem lesz. Nem lesz AKI AKIT lesz@rhatna.

.

Megnyugodhatsz, ha vége a Világnak, már nem fogunk tudni róla!

2015. máj. 4. 06:13
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Amikor a Biblia íródott, magyarok még nem is voltak, legfeljebb csak egy törzs valahol.
2015. máj. 4. 07:51
 4/11 Mulder614 ***** válasza:
100%
nem olvastam soha ilyesmit a bibliában.
2015. máj. 4. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy baromság. Pont annyira, mint a magyar piramisos dolgok. Elhiszem én, hogy valaki nagyon szereti a hazáját, de ilyen hülyeségeket kitalálni mégiscsak túlzás.
2015. máj. 4. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Valszeg valami Nostradamus-féle proféciáról beszélgettek.
2015. máj. 4. 08:47
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

szia

Nem nincs benne ilyen, ugyan is a próféciák az egész földre vonatkoznak nem csak bizonyos területekre.

Ezenkivül Isten nem nacionalista, és nem részesit sem előnyben sem hátrányban senkit azért mert ilyen vagy olyan nemzetbe született bele....

2015. máj. 4. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jóízűen nevettem fel a "Mi nem csak meghalunk még le is sz@rnak minket?" hogy ilyen már régen volt. Köszönöm szépen! :D <3
2015. máj. 4. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő módon a Bibliában még a "barna" szó sem szerepel, nem hogy Pannonia neve (noha Pannonia tartomány 20-107 létezett, ebbe az időtartamba pedig beleesik a Jelenések keletkezésének feltételezett ideje).

A Jelenéseket sajnos mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.

2015. máj. 4. 15:27
 10/11 anonim válasza:
f.szság az egész.
2015. máj. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!