Keresztények mi az a "bálvány " rossz szokás amivel küzdesz?
a külső is lehet bálvány. sok minden az ami fontosabb Istennél. Ami elveszi rendszeresen az időt a család, barátok, Istentől azt lehet bálvány.
Nem szó szerinti szobrot jelenthet csak...ilyen a biblia szerint a mohóság is.
Már bocsi, de miért lenne már bálvány, hogy csinosan, divatosan akarsz kinézni?????????
Mi ez a középkori ostobaság, hogy ha nem igénytelenül, elhanyagoltan nézel ki szürke egérként, akkor máris "buja gondolatok"???
Amikor elmentem a templom mellett délutánonként annó (egyetem téri) és jöttek ki a gyülekezeti tagok egy-egy összeröffenésükről akkor láttam rendszeresen, hogy emberek mennyire slamposak tudnak lenni. Nem leszel kevésbé bűnös ha úgy nézel ki mint egy trampli, már bocsánat!
Tessék szépen, divatosan, stb... kinézni ha így érzed jól magadat, és normális életet élni, nem megerőszakolni magadat valamiért, mert semmi értelme az égvilágon!
Szia
Amit leírtál magadról, azok természetes, ha úgy tetszik nőies vágyak, nem bálványimádat. Persze, mint mindenben, ebben is fő a mértékletesség, ezt sem kell túlzásba vinni!:-)
Egyébként is mindenben jobb a természetesség!
Hallottál már arról, hogy a belső jó tulajdonságok megszépítik az embert?, főleg a nőket?
Figyeld meg kérlek például a tv-ben az olyan nőket, akik okosak, inteligensek, és még szerények is. Csakúgy sugárzik az ilyen nő, különös bájjal rendelkezik még akkor is, ha nem feltűnően szép:-)
Szia!
Valójában mindenkiben egy bálvány létezik. Ez az "Én" és ennek sokféle gondolati, fogalmi kibomlása van. Te is csak a saját gondolataidtól szenvedsz, mert hiszel a gondolataidban. Az is csak egy gondolat, hogy ezek ellen küzdened kell. Dobd ki mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!