Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Drága dolog szcientológusnak...

Drága dolog szcientológusnak lenni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert kíváncsi vagyok a válaszra. Esetleg írtam olyat, ami ennek ellent mondana? (Te "nagyonokos"? :))
2010. febr. 22. 22:17
 12/17 Salx Narval ***** válasza:
45%
Igen. Remélem nem voltam túl hosszú.
2010. febr. 23. 03:21
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

igen,mivel az alaptója egy egyszerű csaló, aki írt is egy könyvet: hogyan hülyitsünk embereket avagy a meggazdagodás legegyszerűbb módja. (nem szó szerinti fordítás, de a lényege ez) Így természetes, hogy a szektatagok pénzére utaznak, a többi csak ködösítés.

Mondjuk egy pozitívum: hogy ő ezt nyiltan elismerte. És még így is vannak hívei. Ki érti az embereket?

2010. febr. 23. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Eléggé drága. Nekem egy ismerősöm testvére csatlakozott ehhez a szemét társasághoz Amerikában, és minden pénzét elvették, annyira, hogy haza se tudott jönni.

Úgy mondta, hogy az egész alapja, hogy minden pénzed felajánlod neki, csak egy kicsit hagynak neked, tehát egy az egyben függővé válsz tőlük. Szóval elég drága. Rossz üzlet. Márhogy neked rossz.

2010. febr. 24. 00:44
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Drága az életed?

Üdv. szép napot!

2010. febr. 24. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
39%

Ennyi idiótát....

A szcientológia először is NEM ismétlem a gyengébb, wikipédiás geekek és nolife internetről tanulók kedvéért:

NEM NEM NEM NEM NEM SZEKTA!!!!!!!!

Ide be lehet lépni, még ki is lehet lépni, bárkinek!!!!

Olyan NINCS hogy valakit ELRABOLNAK és nem engedik haza! Olyanra viszont már volt példa, hogy valaki NEM AKART hazamenni a családjához, mert meglátta az élet egy másik szemszögét, és szimpatikusnak találta, miközben itthon a család meg szétkürtőlt mindent a médiában.

Igen, van ára a könyveknek. Viszont nem csak betűk, hanem tudás van bennük.

És kedves nagyokosok. L. R. Hubbard valóban sok könyvet írt idegenekről is, meg emberek átveréséről. Mert tudni illik REGÉNYÍRÓ is volt. De a Földi Küldetés, vagy más SZÓRAKOZTATÓ könyveit nem kellene a szcientológiával keverni, mert az sci-fi. Egy Szcientológust sem láttam még alufóliába csomagolva rohangálni, hogy "úúúú várom az idegeneket!!!"

A dianetika könyv meg jó. Olvasd el, és döntsd el te magad, hogy mi számodra az igazság. Ez az egész dolog azért csodálatos számomra, mert nem rámerőltet egy igazságot, hanem megmutatja hogy szerinte miért igaz, és megkérdezi, hogy el akarom-e fogadni? Aztán meg egyszer csak észreveszed, hogy mi hogy működik a világban....

Magam részéről nem vagyok teljesen Szcientológus (hiszek néhány alapgondolatában, láttam pár dolgot, ennyi) ezért is válaszolok ide. Szóval ne rólam és a válaszomból ítéld meg őket. De Szcientológusként neveltek fel, és nincs Tom Cruise oltár a pincénkben, nem ölünk csirkéket szamártejbe teliholdkor, és nem kellett a családommal orgiákra menni, vagy hasonló ökörségek.

Állítottunk karácsonyfát, kaptam születésnapomra tortát, tarthattam aranyhörcsögöt is.

Többet nem regélek. Csak néha már annyira felbosszantanak a buta emberek, hogy muszáj írnom. Egyébként éppen azért nem terjed internetországban hivatalos info a szcientológusokról, mert azt nagyon könnyű átírni.

2010. jún. 2. 12:15
 17/17 anonim válasza:

>>06-02 12:15

WE ARE YOUR SPs.

2010. szept. 6. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!