Miért van a Fehér Ház egy fejre állított pentagramma csúcsában?
Írjátok be a keresőbe, hogy White House, és nézzétek meg az utcaszerkezetet a Fehér Háztól kiindulva fölfelé. Kimondottan érdekes. Tökéletesen arányos, szimmetrikus pentagramma, még a sarkait is megjelölték egy-egy térrel, épp csak egy vonalát nem sikerült teljesen behúzni.
De amúgy határozottan érdekes, érdemes megnézi. :)
tényleg, de érdekes :)
bár jelentőséget nem tulajdonítanék neki.
Igen, bocsánat, pontatlanul fogalmaztam. Tény, hogy lapított. A tökéletest úgy értettem, hogy minden szög meg vonal stimmel, egybevág, szimmetrikus, stb., csak az egyik szárának egy része hiányzik.
Persze, jelentőséget én se kapcsolok hozzá, de annak idején, a tervezők között egyesek kétségkívül reméltek tőle valamit, vagy legalábbis volt vele valami céljuk. :)
Az USA a szabadkőművesek által lett alapítva! Mindenhová odarondították az okkult jelképeiket!Ez a film polkorrekt módon van megalkotva, de azért sok mindent felfed:
http://www.youtube.com/watch?v=JkGs0BaH-2E
A gond, hogy a titkos társaságok csúcsán lévő emberek irányítják a világot, ami egyáltalán nem demokratikus! Ahogy a szervezeti piramis alján lévő embereket vizsgáljuk,azt láthatjuk, hogy egyre kevésbé vannak tisztában azzal, hogy a csúcson mit és miért csinálnak. Sőt, talán éppen ellenkező eszmék tudatában dolgoznak a csúcson lévőknek. A titkosság, és a sátánizmus azért sokat elárul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!