Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van a Fehér Ház egy...

Miért van a Fehér Ház egy fejre állított pentagramma csúcsában?

Figyelt kérdés

[link]

Írjátok be a keresőbe, hogy White House, és nézzétek meg az utcaszerkezetet a Fehér Háztól kiindulva fölfelé. Kimondottan érdekes. Tökéletesen arányos, szimmetrikus pentagramma, még a sarkait is megjelölték egy-egy térrel, épp csak egy vonalát nem sikerült teljesen behúzni.

De amúgy határozottan érdekes, érdemes megnézi. :)

2010. febr. 22. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
nem ez az egyetlen szabadkővűseg jelkép arrafelé. az obeliszk is megér egy mesét, az 1 dollárról nem is beszélve. a Capitolium tetején meg Perszephoné van stb stb.
2010. febr. 22. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
"szabadkővűseg" = szabadkőműves akart lenni.
2010. febr. 22. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden pentagramma fejjel lefelé áll, ha úgy nézed. :)
2010. febr. 22. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem találtam...
2010. febr. 22. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

tényleg, de érdekes :)

bár jelentőséget nem tulajdonítanék neki.

2010. febr. 22. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
ja, még annyit hozzátennék, hogy nem éppen tökéletes, össze van lapítva. A szabályos pentagramma csúcsai egy szabályos ötszöget alkotnak.
2010. febr. 22. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, bocsánat, pontatlanul fogalmaztam. Tény, hogy lapított. A tökéletest úgy értettem, hogy minden szög meg vonal stimmel, egybevág, szimmetrikus, stb., csak az egyik szárának egy része hiányzik.

Persze, jelentőséget én se kapcsolok hozzá, de annak idején, a tervezők között egyesek kétségkívül reméltek tőle valamit, vagy legalábbis volt vele valami céljuk. :)

2010. febr. 22. 17:55
 8/9 A kérdező kommentje:
14:41 - Abszolút igaz. :) Csak ugyebár a térképeket alapból úgy nézzük, hogy észak van felül. :)
2010. febr. 22. 17:57
 9/9 anonim válasza:

Az USA a szabadkőművesek által lett alapítva! Mindenhová odarondították az okkult jelképeiket!Ez a film polkorrekt módon van megalkotva, de azért sok mindent felfed:

http://www.youtube.com/watch?v=JkGs0BaH-2E

A gond, hogy a titkos társaságok csúcsán lévő emberek irányítják a világot, ami egyáltalán nem demokratikus! Ahogy a szervezeti piramis alján lévő embereket vizsgáljuk,azt láthatjuk, hogy egyre kevésbé vannak tisztában azzal, hogy a csúcson mit és miért csinálnak. Sőt, talán éppen ellenkező eszmék tudatában dolgoznak a csúcson lévőknek. A titkosság, és a sátánizmus azért sokat elárul...

2012. jún. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!