Leírhatatlanul félek a konfirmációtól. Mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Félek, hogy elfelejtek valamit, ami stressz helyzetben mindig megtörténik, félek, hogy leégetem magam mindenki előtt, és, hogy a többiek is piszkálni fognak, mivel lelkész szeretnék lenni, és már így is mindenki piszkál ha valamire nem tudom a választ, vagy rosszabb dogát írok a náluk... :-( Mit tegyek? Tudom az összes választ, az összes kérdést. Mégis rettegek!
2015. ápr. 14. 22:15
1/7 anonim válasza:
Ejnye, lányom... ez lesz a legkönnyebb vizsga az életedben.
2015. ápr. 14. 22:19
2/7 anonim válasza:
Nekem valamikor bérmálás előtt változott meg a személyiségem. Arra emlkészem, hogy akkor már úgy éreztem, hogy semmit sem tudok megtanulni többet.
Ha tudsz mindent, nem kell félned:)
Szorítok nagyon!
2015. ápr. 14. 22:20
3/7 szp72 válasza:
Ilyenkor mindig jó felidézni a Mk 11,3-at: Az Úrnak szüksége van egy szamárra.
2015. ápr. 14. 23:49
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem szégyen elakadni, ha zavarban vagy azt a többiek si tudják rólad, és ezért elnézőek, de ne mvalószínű, hogy baj lenne, az ember úgy érzi semmit nem tud de eszébe jut
Isten adjon győzelmet!
2015. ápr. 15. 00:19
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én katolikus vagyok ugyan, de azért én is tudok neked erre válaszolni.
Óvodás koromtól ministrálok, ezen felül most a templomban a gitáros ifjúsági ének- és zenekar vezetője illetve alapítója vagyok. A templom az a hely ahol nem fogsz leégni. Én is rontottam már el az olvasmányt nem egyszer. Ezen felül egyszer egy másik alleluja éneket kezdtem el énekelni a szentmisén mint amit terveztem. Ugyan azzal az akkordal kezdődött mint a másik.
Gondolj bele abba, hogy a kántorok is sokszor félrenyúlnak az orgonán és mégsem röhögünk rajta.
Jó tanács: ha valamit elrontottál csináld úgy mintha direkt lett volna és ez esetben már másnak fel se fog tűnni :) 15/F
2015. ápr. 15. 16:23
6/7 anonim válasza:
Hatnemtom, en nem voltam ideges a konfirmalas miatt, inkabb azon gorcsoltem, hogy ezek a felnottek tenyleg szekely oltozetbe csicsaznak fel :D Sirtam, gyuloltem :D
2015. ápr. 15. 18:11
7/7 anonim válasza:
Amikor meghallod a kérdést nem kell azonnal rávágnod a választ, inkább hagyj magadnak egy lélegzetvételnyi időt, hogy átgondold, hogy is fogod kezdeni. Lassan, hangosan, érthetően beszélj. Ezt gyakorolhatod is, akár a tükör előtt, de még jobb, ha egy szeretted társaságában. Gondolj arra, hogy nem a társaid, hanem Isten dicsőségére konfirmálsz, és előtte nem vallhatsz kudarcot, mert Ő pont olyannak teremtett, amilyennek látni akar. A "vizsga" előtt kérj Tőle békességet, azt a békességet, amit csak Ő adhat, és ami nem a világ szerint való. Meglátod, minden rendben lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!