Mit mondanál, mi az energia, anélkül, hogy utánanézel?
Munkavégző képesség, amely azt jelenti, hogy ha egy objektum gyorsulást, vagyis mozgásállapot-változást tud előidézni egy másik objektumon vagy annak alkotórészein, akkor hatással van rá, energiát közöl vele. Tehát maga az energia nem más, mint ezen hatás közvetítő-eleme, amelyet mi fotonként azonosítunk.
Ebből kiindulva én pl. kvázi hibásnak tartom azt a megfogalmazást, hogy "a fotonnak van energiája", mert szerintem a foton maga az energia, annak az univerzumunkban megjelenő, számunkra érzékelhető formája.
25-ös, most már igazán elegem van a rágalmazásaidból. Te igazán nem szégyenled magadat hazudni?!
Linkeld be, hol olvastad ezt a hazugságot!! Azt hogy nincs humorézéked, nem vagy vele egyedül. Nem én szenvedek töle, hanem a rokonaid, a barátaid, a munkatársaid... de HAZUDNI, RÁGALMAZNI, ez gyalázat, akár hívö vagy akár nem.
A kérdés érdekes. Azt hittem olvasok még valami érdekes hozzászólást, miért nem a témához írsz?
megtettem. most olvasd el te is:
grkaty nevű felhasználó válasza:
Ha lekeverek egy nyaklevest a randa szemtelenkedönek és még utána sem nézek......:D
magyarázat: a nyaklevesnél a kezem eröt fejt ki, attól függöen milyen mérges leszek
25-ös utoljára reagálok a szövegedre.
Figyelj, megpróbálom neked megmagyarázni az egészet. Sok esetben átéltem és átélem a munkahelyen is a férfiak figyelmét.
Férjnél vagyok. Szeretem a párom, és szeretem az Istenemet.
Általában segít ha megmondom hogy ki vagyok, beszélek nekik az Isten királysága jó híréröl, legtöbbször ennyi elég és békén hagynak. Söt érzem, hogy tisztelettel viselkednek velem szemben.
De ha egy szemtelen pali, nem tudja hol a határ, és nem hallgat a szép szóra, hidd el nem vagyok az egyetlen keresztény nö, aki azt a nyaklevest lekeveri.
DE ha figyelmesen olvastál volna, és nem csak a hibákat keresnéd mindenben, akkor ez a számodra érthetö lett volna.
Talán a te feleséged /ha férfi vagy/ hagyja hogy azt csináljon vele más férfi amit akar? Tán még megeröszakolni is hagyja magát??!
Védekezni szabad, és arra tanitjuk a gyermekeket is, hogy ez neked tetszik vagy nem az a te dolgod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!