Tudnátok írni frappáns bibliai idézeteket, amit egy álszent, alattomoskodó, rosszindulatú római katolikusnak elküldhetek? Egy katolikus közösség oszlopos tagja az illető a családjával együtt, és undorítónak tartom a dolgait .

ezek alapján undorító ez az egész kereszténység...
milyen lelkes összefogás született, hogy megleckéztessetek valakit, ti tökéletesek!
kérdező! írd meg nekik gyorsan mit csinál az az ember, had kereshessenek minél frappánsabb verseket amivel a földbe lehet döngölni azt a dögöt !!!!

És most te megpróbálod megjavítani? Egy felnőtt csak akkor változik, ha maga is akarja. Nem tudod megváltoztatni.
Magadat tudod és jót is tenne, mert undorító a három soros kérdésed, úgy ahogy van.

"Hazudik emberekről a hátuk mögött, degradálja őket, a szellemi munkájukat a sajátjaként állítja be és ezzel aratja le a babérokat, rosszindulatú és nagyképű megjegyzéseket tesz..stb. Röviden."
Mondhatod neki,hogy tudja-e,hogy a Bibliában a Sátán a hazugság atyjának van nevezve,és,hogy ő jelenleg a viselkedésével az ördögöt szolgálja.8.parancsolat,"ne hazudj,mások becsületében kárt ne tégy!"

ha már gyűlölöd és megveted.. akkor ne egy odavágást akarj, és főleg ne a bibliából - ebből csak a gyűlölet felturbózása lenne! !
Békességben akkor ajánl neki egy imát - amiből ő venni fogja, mi a dolga.
Tessék. Itt van II. Rákóczi Ferenc gyönyörű imája:
Ó, Uram, íme, az ajtó előtt irgalmas rendelésedből téged jelenítettelek
meg az emberek előtt,
de itt por és hamu vagyok előtted;
hogyan merjek szólni hozzád?
Add tehát, kérlek, hogy
Lelked szóljon hozzád általam,
mivel méltatlan és elégtelen vagyok
téged dicsérni.
Ó, örök Atya, azért jövök,
hogy áldozatot mutassak be,
de sem fát, sem tüzet, sem méltó áldozatot
nem találok magamban,
mert fa vagyok ugyan,
de önmagában alkalmatlan a meggyújtásra,
ha te elő nem készítesz engem,
hogy a szeretet tüzétől lángra lobbanva
egyesülhessek azzal az imádandó áldozattal,
amit Egyházad készül felajánlani
neked ezen az oltáron.
Fogadj el engem, kérlek, olyannak,
amilyen vagyok, és tégy alkalmassá,
ahogy akarod,
hogy tetszhessek neked,
egyesülve Fiaddal és feláldozva benne,
vele és általa.
Tekints, kérlek, Uram, erre a családodra,
amelyért Urunk Jézus Krisztus
nem vonakodott magát a bűnösök kezébe adni
és a kereszt gyötrelmét vállalni.
Ámen.

"8.parancsolat,"ne hazudj,mások becsületében kárt ne tégy!""
És idézi... Nincs ilyen parancsolat a Bibliában.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!