Mi segíthet, ha hatalmas bánat ér?
Szerintem nekem fogalmam sincs arról mi a veszteség...mivel van családom, egészséges vagyok, van mit ennem...
És ezzel nem azt mondom hogy qrva jo nekem...de mérföldekkel jobb sok-sok embernél...
A bánatod pedig vagy feldolgozod és erősebb leszel, vagy hagyod hogy elemésszen...Valamit kell találni amiből erőt gyűjtesz...
"Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet"
"bírni kell a pofont"
by: Rocky Balboa
Szia !
Az Úr meg tudja szabadítani és vigasztalni az embert és meg is akarja az ember döntése, hogy ez mennyire valósul meg mennyire nyitjuk meg személyiségünket a Szabadító előtt, hozzáállás kérdése.
Szerintem ha valaki az Úré akkor a veszteségek sosem vissza fordíthatatlanok és pótolhatatlanok mert a veszteségekért Isten tud kárpótolni de nem ez Isten tökéletes akarata, hogy állandóan kárpótolnia kelljen az Úrnak hanem legyünk sikeresek ne bánat érjen bennünket, hanem győzelmekről győzelmekre haladva boldog-sikeres lelkiállapotba legyünk.
János ev.16,7
De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jõ el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!