Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Let's gospel - Új Forrás...

A Let's gospel - Új Forrás együttes hit gyülekezetes?

Figyelt kérdés
Vagy "sima" keresztény ?

#vallás #gospel #keresztény #Hit Gyülekezete #új forrás #let's gospel
2015. márc. 5. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
OK,de ha úgy sem ismeri senki őket (még gyülis tagok sem) akkor mi értelme?
2015. márc. 7. 13:43
 12/17 Szeressük egymást ***** válasza:
90%
Nem erted. A vilagi zenekarok motivacioja a karrierizmus es az ismertseg. Az egyhazban nem sztarok szeretnenek lenni, hanem csak zenelnek, uj albumokat, uj dalokat szereznek Isten dicsosegere.
2015. márc. 7. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:

"A vilagi zenekarok motivacioja a karrierizmus es az ismertseg"

Nem függetlenül. Inkább csak az ,hogy zenéjenek.

De van csomó "üres" és "ismeretlen" zenekar/banda akkor ink. csatlakoznak. (UI: a "világi"-t inkább hívd "szekuláris"-nak.

2015. márc. 7. 15:21
 14/17 anonim válasza:
88%
Régi zenész vagyok és Hit Gyülis. Bár nekem nincsen "gyülis" zenekarom, de én is szívesen zenélnék együtt keresztényekkel, játszanék keresztény témájú pop-rock dalokat. Az ok, hogy szeretek zenélni és nem a világi bűnöket népszerűsítő dalszövegeket preferálom. A zeneipar nem érdekel, van civil foglalkozásom. Régebben aktívan zenéltem, több zenekarban is, ma már csak itthon tudok. Szabadidőmben viszont szívesen zenélek, mert örömet okoz. Ha ezt egy keresztény bandában tudnám megtenni, az lenne az igazi. Nem a hírnév és nem a pénz miatt. Ingyen is vállalnám, népszerűség nélkül. Ennyi.
2015. márc. 16. 04:00
 15/17 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Kis kiegészítésként jelzem, hogy én külön választom a dicséretet, vagyis azokat a dalokat, amiket Istennek éneklünk, játszunk. A keresztény pop-rock nálam nem a dicséretről szól, hanem az örömzenélésről. Pozitív üzenetekkel és világnézettel a szövegben. Ha én alapítanék egy ilyen zenekart, abban a szövegvilág és a zenekari tagok keresztény életvitele lenne az egyetlen különbség a nem keresztény zenekarokhoz mérten. A zenélés ha normálisan kezelik, gyakorlatilag egy hobbi, mint a horgászat, sport, modellezés stb. Nem kell semmit sem túlmisztifikálni.
2015. márc. 16. 04:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt írod hogy sajnálod hogy Hitgyülis az együttes.Számomra az derül ki ebből hogy tetszett a zenéjük,szíveen hallgatnàd de úgy gondolod hogy inkàbb sajnàlkozol.Hàt ne tedd. Ha tetszik a zenéjük hallgasd,és hagyd hogy tetszen.Nekem nagyon tetszenek a szerzeményeik,és volt szerencsém személyesen is részt venni koncertjükön.Csodás élmény volt. Egy kedvencem [link]
2016. jan. 3. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:

A tagjai mind a Gödöllői Hit gyülekezetének a tagjai!

De nagyon sok felekezetben ismerik és éneklik is ezeket a dalokat, (mármint az Új Forrás dalait)

Takács Endre, a Lets Gospel vezetője a Gödöllői Hit gyülekezete dicséret vezetője.

Pálhegyi Dávid, és Sigeti Gábor pedig több mint 20 éve a gyülekezetünk tagjai.

2017. aug. 15. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!