Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Krisztus önként vállalta az...

Krisztus önként vállalta az áldozatot, vagy Isten kérte tőle, vagy a sátán pusztította el?

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező itt a válasz;

"Senki sem veszi azt el én tőlem, hanem én teszem le azt én magamtól. Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól."(Ján.10:18)

Itt a Jehova Tisztelt Tanúi kinevetik a Szentháromságot, sőt odáig merészkednek,hogy Istenről azt mondják "személyiség zavarban szenved"...hát gratulálok nem kedves Tanúk! :)

Ha Ti nem akarjátok elfogadni a Szentháromságot akkor ne tegyétek!

De ne gúnyolódjatok ezzel a Szentséggel!

Jaa megfeledkezem mindig,hogy az Örtorony EX prófétái gondoskodnak aról,hogy ne keljen nektek az agyatokat nagyon megterhelni mert Ők a szátokba rágnak mindent.

Tisztelt kérdező Jézus azt mondta,hogy van hatalma magától letenni az életét és van hatalma magától visszavenni azt, mert ezt a parancsot kapta az Atyától.

Jézust akkor ki támasztotta fel?

Ő saját magát, hisz a fenti igében azt olvassuk,nem?

"Nem hiszed-é, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van? A beszédeket, a melyeket én mondok néktek, nem magamtól mondom; hanem az Atya, a ki én bennem lakik, ő cselekszi e dolgokat.

Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem."(Jn.14:10-11)

Ja, higyjetek Tanúk, higyjetek még amíg nem késő,és ne gúnyoljátok az Istent mert;

"Ne tévelyegjetek, Isten nem csúfoltatik meg; mert amit vet az ember, azt aratándja is."

(Gal.6,7)

2015. márc. 3. 15:14
 12/12 A kérdező kommentje:

"Senki sem veszi azt el én tőlem, hanem én teszem le azt én magamtól. Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól."

Ennek mintha egy kissé ellentmondana a Gecsemáné kertben történt szenvedése : " A lélek kész, de a test erőtelen". Itt azt a következtetést lehetne levonni, hogy Isten kérte őt.

2015. márc. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!