Miért rúgták ki Dóbi Sándort a Hit gyülekezetéből?
Mert okkultizmusba akart belevinni másokat, és mert - mint kiderült - erkölcsileg bomlasztotta a gyülekezetet.
Ami engem illet, én sajnálom: jó hangja volt. Kár hogy így végezte.
Hogyismondjuk csak... Szoros, intim kapcsolatba került néhány fene csinos, kis kóristalánnyal.
"Nevetséges. A hágyé teológiai egyeteme belsőépítészetetét 2002-ben Dobi S. tervezte, hasonlóképpen később a színpadképet és a pulpitust is. Emellett kb 8 évig folyamatosan énekelt a dicséretben. Aztán 2007-ben kiderült róla, hogy a feleségén kívül 1-2 hágyés leányzóval is volt liezonja. Egyből kirúgták, a feleségének, aki nem volt hajlandó elválni tőle, föl kellett mondania a Bornemiszában, a három gyereküket pedig szintén ugyanonnan kirúgták.
A Tóth G. előző felesége 10 évig több szeretőt is tartott. Csak akkor rúgták ki az asszonyt, miután lelkiismeretfurdalása támadt és bűnvallást tett. Ez egyben fölveti a bűnvallási titok megtartásának kérdését, meg persze a keresztényi megbocsátásét is.
Ha Németh Sándor valóban olyan nagyon látja a démonokat, ezeket miért nem vette észre?"
Egri István (Kérdések a Hit Gyülekezetéről index fórumról)
"Ez egyben fölveti a bűnvallási titok megtartásának kérdését, meg persze a keresztényi megbocsátásét is."
Most komolyan .......
#8:
Ügyes vagy. Mintha egy jól kidolgozott áltudománnyal kapcsolatos cikket olvastam volna. :)
"A gyulekezet pedig nemtudott erkolcsileg ezzel azonosulni."
A rolex és a Bmw ,de a "testvérek" sárba tiprása meg igen? (és még sorolhatnám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!