Nem érzitek, úgy mostanában, hogy Isten szánt szándékkal provokálja az emberiséget?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 19:21
11/23 Kiss Anna Boglárka válasza:
Én úgy érzem, Isten nem provokálja az emberiséget, hanem közelednek a végidők..
számtalan jel van már...
2015 szeptemberére ígérik azt a holdat, ami a Tetrád 4. eleme lesz, VÖRÖSHOLD, ráadásul még Szuperhold is lesz! (Ilyenre kb az 1300as évek óta nem volt példa).
Szerintem azért történik ennyi rossz dolog, mert már komolyan közelegnek a végidők...
12/23 anonim válasza:
2000 éve minden évben közelednek a végidők...
még úgy 5 milliárd évig közeledni fognak.
13/23 anonim válasza:
Isten? Inkább azok, akik istennek képzelik magukat...
14/23 anonim válasza:
Isten nem provokál senkit. Azt szeretné, ha az emberek közeli kapcsolatban lennének vele.
15/23 anonim válasza:
Isten nem segít csak azoknak a bírka embereknek akik tisztelik neghajolnak előtte.Rosszabb mint a királyok régen.Sok más ember jobb isten lenne mint a jelenlegi.Már eleve mindenkinek segítenék nem csak azoknak akik mindig mondják a vétkeztem baromságot.Azoknak s segítenék akik nem hinnének bennem.Meg igazából semmi bizonyíték.i.e előtt volt egy jézusunk azt ennyi is volt az ő nagy megnyilvánulása.Pár ezer év múlva nem ártott volna megismételni például most a digitális világunkba.
16/23 anonim válasza:
Kis Anna felőlem lehetne világvége mert így is egy rövidke kis azar.Eléggé roszakbis vagyunk.
17/23 fafutár válasza:
Szerintem meg az emberek egy része provokálja Istent.
18/23 anonim válasza:
Az emberiseg provokalja szant szandekkal Istent.
Kerdezo, te is - mert azt feltetelezed Rola, hogy provokal.
19/23 anonim válasza:
Azt hiszem, ez inkább fordítva van: az emberiség provokálja Isten jóindulatát: ateizmus, kizsákmányolás, háborúk, a Tőle kapott természet tönkretétele (NEM A MEGÉLHETÉSÉÉRT, HANEM AZ ARANYBORJÚÉRT: A PÉNZÉRT!!!!).....és még ezer rosszindulatú módon.
20/23 anonim válasza:
Előző vagyok: még akkor is ha 46%-ra leértékel egy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!