Mélyen keresztény férfiak! Ti tudnátok járni olyan nővel aki már nem szűz?
Elolvastam a kérdést, és már majdnem válaszoltam, hogy "igen".
Aztán észre vettem az apróbetűst, és konstatáltam, hogy a kérdés nem nekem szól. :)
De végig olvastam a válaszokat is, és végképp megnyugodtam. Asperrimus szerint bárkivel lehet szexelni, ha keresztény. Hiszen ez csak Istenre tartozik. Elég, ha úgy csinálunk, mintha jegyben járnánk Isten előtt.
Nem ezt írta Asperrimus.
Lucifer szerint meg a megtérés olyan, ami jön, ha mi úgy gondoljuk? Nagyon tévedsz. Lehet, hogy már neked is késő, hívott eleget az Úr, a tested miatt mindig nemet mondták és le is mondott rólad.
Kedves tizenkettedik, érdekesen értelmezed, amit írtam, de én megmondom neked, hogy egészen máshogy gondoltam, és szerintem mindenki másnak egyértelmű volt. De a gyengébbek kedvéért: a "házasságig nuku szex" azt jelenti, hogy a "házasságig semmi szex".
Sokan értelmezik hozzád hasonlóan a Bibliát is, mert ugyanabba a hibába esnek, mint te: nem kérdezik meg a Szerzőt. Azért van annyi Biblia-értelmezés. Az igazság azonban egy és oszthatatlan.
Kedves válaszolók,
Köszönöm azt, hogy megerősítettétek azt a nézetemet, hogy én többet be nem megyek a temploba és ilyen és magukat hívőnek nevezett férfiakat levegőnek nézem.
Továbbiakban a válaszok nem érdekelnek
Inkább választok magamnak egy egyszerű embert, akinek fontosabb a kapcsolat és szeretet és nem az a fontos, hogy D.U.G,T.Á.L -e MÁR ?
Az csak a könyvelőt érdekli. A controllernek az a kérdés, hogy fogsz-e még?
Persze megértelek. Én is megkaptam, hogy Isten szarik rám és gonosz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!