Ti miben hisztek?
"én abban hiszek, hogy nem véletlen, hogy a Föld ott van ahol és megindult ez az evolúciós fejlődés. Onnantól már a természeté volt a terep, de VALAKI ezt tuti "elindította"."
Ha nem ott lenne, nem lenne aki feltenné ezt a kérdést. Mi olyan meglepő rajta?
"történelmes izében..."
No igen. Izéééé... oktatásunk kudarca.
Tehát, kedves kérdező, szerinted lehetséges, hogy a történelem, ahogy tanultad az iskolában, hamisítvány?
Szervusz
Abban hiszek, hogy Isten teremtette a világegyetemet, amit a környzetünk és a Biblia is bizonyít.
A Bibliai Isten Szava. Mi oka lehetne rá, hogy félrevezesse a teremtményeit? Azért iratta le emberekkel a Bibliát, hogy megérthessük a múltunkat, és azt, merre(mi felé) megy az emberiség. Ezek nagyszerű hírek.
Azért hiszem el Isten minden szavát, mert szeélyesen győződtem meg igazáról:-)
"Tudományos" oldalról is tarthatatlan az evolúció megléte. Sokkal nagyobb valószínűségű az egyenes kihalásos úgymond "kiválasztódási" rendszer, semmint az evolúció. Ennek értelmében kezdetben volt a legtöbb életforma a Földön, majd szépen lassan csökkenni kezdett ez a szám. Csak az elmúlt 10.000 vagy akár 100 évet megnézzük, még egyetlen új faj sem született, ugyanakkor igen sok kihalt, vagy a kihalás szélére került.
Az más kérdés, hogy hogyan indulhattunk egy nagy változatosságú életformával rendelkező Földbolygóval. Ehhez mind a vallásnak mind a tudománynak kevés a jelenlegi "publikus" ismerete ahhoz, hogy perdöntő választ lehessen rá adni.
Így marad a 'Teremtés vs. Idegen életformák' verseny. - (Bár az idegen életformák Földi jelenlétét én magam erősen megkérdőjelezem).
Anonymus
Anonymus, te az emberiség szégyene vagy.
Minden ponton hamis a szöveged - aki csak egy kicsit is tisztában van a valós dolgokkal, rögtön látja.
Tudósok pedig soha nem mondtak ilyet.
Az előtted levők is komoly valláskárosultak - de te aztán elviszed a pálmát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!