Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van Magyarországon valami...

Van Magyarországon valami ilyesmi szekta vagy vallási csoport?

Figyelt kérdés
Olyan szektához vagy vallási szervezetbe szeretnék belépni ami szállást és ételt ad vagyis eltart, cserébe viszont mindent meg kellene tennem amit mond a vezető. Van Magyarországon ilyen ? És mi a csoport, szekta neve ?
2015. febr. 2. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Basszus, pont ezen gondolkoztam én is pár órával ezelőtt!

Én nem csak pénz kedvéért, hanem tényleg van bennem a hitre hajlam.Mármint úgy alapvetően.Aztán felőlem úgy tálalja a szekta, ahogy akarja, feltéve, ha amúgy veszélytelenek.A Krisnások megbízhatók szerintem.Persze tényleg illik ha már befogadnak, becsületesen beilleszkedni.

Vannak szerzetesrendek is, bár azokról nem sokat tudok, apácák is léteznek még.

Engem a nyugalom, biztonság vonzana ebben az életmódban, persze tényleg csakis kölcsönösen tisztességes feltételek között.

2015. febr. 6. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
A Krisna Tudat pontosan az általad leírt módon működik.
2015. ápr. 19. 00:36
 13/14 A kérdező kommentje:
A krisna egy pénzéhes szemetek. Idióta hippik.
2015. ápr. 19. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
És te nem az vagy!? (nem vagyok Krisnás)Mert ilyen hozzáállás mellé jó színészi tehetségi is kell,hogy elhidjék nem csak a kaja és a pénz motivál hanem a hit is,kedves kérdező
2015. aug. 24. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!