Jehova Tanúi, mi a helyzet a vadkenderrel, hogy álltok hozzá? Ha gyógyszernek írnák fel neketek fogyasztanátok?
(Efézus 4:4, 5) . . .; 5 e g y Úr, e g y hit, e g y keresztség;(Efézus 4:13) 13 míg el nem jutunk mindnyájan az egységre a hitben. . .
Egység, tudod mit jelent?
nem 47 ezer féle.
(Máté 28:19) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében,
ez a munka felesleges lenne és az utolsó napokról szóló proféciák is hazugságok lennének a bibliában...
(Máté 24:14) 14 És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.
az utolsó napokban ez a munka is meglett jövendölve...
(Ézsaiás 52:7) 7 Mily szépséges a hegyeken annak lába, aki jó hírt hoz, aki békét hirdet, aki jó hírt hoz valami jobbról, aki megmentést hirdet, aki így szól Sionhoz: „Király lett a te Istened!”
(Kolosszé 1:23) 23 feltéve persze, hogy megmaradtok a hitben, szilárdan állva az alapon, és rendíthetetlenül, el nem mozdulva annak a jó hírnek a reménységétől, melyet hallottatok, s melyet az ég alatt levő egész teremtésben prédikáltak. Ennek a jó hírnek lettem én, Pál, a szolgája.
és mindenki aki Kriztus követőjének tartja magát, ennek a jóhirnek a szolgája, mert máskép nem lehet egységes imádatot létre hozni,
Tudod Jézus igy akar egységes imádatot létre hozni, mert aki ezt nem támogatja, az fenn akad ezen a hálon,
Ez a munka egyben szűrő is,
Ez után a videó után senki nem akar majd füvezni:
Hölgyek urak, én vagyok az 54-es xDDD
Nem fárad el a kezetek ebben a sok írásban? ennek a sok idézetnek a másolásában?
Mert nekem a szemem viszont a második sornál elfáradt és bizony abba kellett hagynom...de remélem nincs harag.
Gondolom erre is van egy idézetetek...:D
Ezek a sorok kicsit leereszkedőek veletek szemben...de kit érdekel?..:D...nah elkezdtem szégyelni magam..megyek mielőtt kitörlöm...
Buenas Noches!
Tanú vagyok 20 éve, ennek ellenére elfogadnám.
Szerintem teljes mértékben lelkiismereti kérdés hogy valaki használja-e gyógyászati vagy élvezeti célból.
Véleményem szerint Isten nem teremtett csak úgy "véletlenül" dolgokat hogy ne használjuk őket.
Szégyellem azokat a keresztény hittársaimat akik még mindig bigott módon elitélik az alternativ kezelési formákat a múltbéli dogmáik miatt.
Persze a túlzásba vételét, vagy egyértelműen káros formában való felhasználását én is elitélem mivel irásellenes, de alapvetően egy tanú sem fog tudni nektek olyan Bibliai alapú idézetet mutatni ami konkrétan elitélné a tudatmódositók használatát, amennyiben az felelősségteljesen és mértékkel történik.
Ugye az illegális dolgoktól óv minket a Biblia (adjuk meg a császárnak ami a császáré, és a királynak ami a királyé), de legális keretek között nincsen valós ellenérv ezek ellen. - Egy Tanú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!