Döbbenet! Megtehetnek itt ilyesmit?
Figyelt kérdés
Az egyik témában válaszoltam, illetve véleményt nyilvánítottam egy kérdéssel kapcsolatban. Erre a minap kaptam a saját email címemre egy bizonyos marianntól egy választ, hogy igenis, az állatok ösztönlények, nem tudnak gondolkodni, azért nem fontos nekik az istenkérdés, és mi meg ezért felsőbbrendűek vagyunk!!
Kérdésem: hogy lehet, hogy valaki a saját email címemre ír? Azt csak a regisztrációnál és a belépésnél használom, nem szadabna másnak oda írni?
Ki volt az aki ezt tette, és mi jogosította fel? Ennyi erővel mindenki le van itt nyomozva. Gyakorlatilag tudják a nevedet, és hogy mit írsz és hova.
2010. febr. 8. 22:08
1/11 anonim válasza:
Van olyan link hogy e-mail küldése vagy privát üzenet küldése valahol a válasz jobb alsó sarkában.
2/11 anonim válasza:
ilyenkor az üzenet írója nem látja az email címed - assszem :P
3/11 anonim válasza:
Itt is van: "privát e-mail a válasz írójának".
4/11 anonim válasza:
Túlzás ilyesmibe zaklatást és összeesküvést magyarázni.
5/11 anonim válasza:
Engedélyezted a privát e-mailt, én nem, ezért nekem nem tudnak írni. Bármikor átállíthatod.
6/11 anonim válasza:
az a ciki, hogy te regisztráltál így, kedves kérdező...
ezek után nem értem a felháborodásodat
7/11 anonim válasza:
Most én is tudnék neked privát e-mailt írni, hiszen a kommented alatt ott van, hogy "Privát e-mail a kérdés kiírójának". Ha bemész a bal oldalon az adatmódosításba, ott jelöld azt be, hogy nem kérsz hírleveleket, és privát üzeneteket a mail fiókodba, így senki sem tud neked írni kéretlenül, csak ide az oldalra.
8/11 anonim válasza:
Ha privátban nem írsz rá választ nem tudják meg az email címedet.
9/11 anonim válasza:
Na, most küldtem neked én is egy privátot, hogy lásd, hogy működik. Ha nem válaszolsz rá, én sose tudom meg a te e-mail címed, te viszont már tudod az enyémet. Üdv. Zsófi
10/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudtam, azért kösz, beállítottam az adatmódosításnál.
2010. febr. 8. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!