Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Dynamo és a hozzá hasonló...

Dynamo és a hozzá hasonló "mágusok" valójában démoni segítséggel végzik a tevékenységeiket?

2015. jan. 19. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a trükkök fele nem is valóság, csak jól összevágott felvételek és speciális effektek.
2015. jan. 19. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Igen, demoni segitseggel. Szent kotelesseged, hogy ordoguzest hajts vegre rajtuk akar a halaluk aran is.

Ujabb vallaskarosult...

2015. jan. 19. 15:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Idióta, ki mondta, hogy ezt gondolom, pusztán feltettem egy kérdést és linkeltem hozzá egy videót, hogy van aki ezt gondolja......szobanövény :)
2015. jan. 19. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Számítógép az egész :)
2015. jan. 19. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem.A beavatottjaik ,"kollégáik" segítségével.
2015. jan. 19. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
határozottan igen
2015. jan. 19. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
a démonokkal való kapcsolat felvételt nevezik spiritizmusnak, amit egyértelműen elítél a biblia. ezek az angyalok ki vannak közösítve, sűrű homályban vannak, a gyehennára ítéltettek.
2015. jan. 19. 16:57
 8/10 János114 ***** válasza:

Hat itt van baj rendesen.

Nem a kerdes ,hanem a valszolok kozott

Szerintem nagyon ugyes srac , akkor is ha vagott felvetel az egesz.

eppen az a lenyege h olyat csinal ami lehetetlennek tunik.

De attol meg nem varazslo, vagyis az a varazsereje h elhiteti velunk h van varazsereje :)

2015. jan. 19. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezek az emberek bűvészek és illúzionisták!

Mesteri szinten tudnak becsapni! Méghozzá szó szerint!

Rendszeresen nézem Dynamo- t, és azt kell mondjam néha nekem is az jutott eszembe, hogy ez a pasas egy mágus minimum! Hihetetlen miket művel :D

De! Nem egy trükkje során ugyanazt csinálta mint krisztus! Vizen járás, halszaporítás, ilyesmik.

Magyarul koránt sem isteni csodákról beszélünk, hanem az akkori emberek hitték annak. Ma már tudjuk, hogy egy mesteri illuzionista úgy átver ha akar, hogy ihaj :)

2015. jan. 20. 09:55
 10/10 anonim válasza:
Igen mert a bűvészkedés is bűn és aszemfényvesztés mögött is démonok vannak meg a csalás is bűnök közé sorolható segitik mdémonok a csalásba de nem afekete máglyába bár abba is tudnák de akkor nem ugy járna vizen hogy lassan koncentrálva széttett karokkal tiszta gagyi !Jézus lazán ment a vizen nem igy?
2016. jan. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!