Mi a sátánizmus? Mi az ilumaniti? Mi az ördögimádás?
Figyelt kérdés
Valaki irja le nekem amit tud és érdekes sátánizmusrol az ördögimádókrol és az illumanitröl.2015. jan. 1. 11:44
11/13 anonim válasza:
#9-es vagyok
Mágia mindegy hogy fehér vagy fekete a mágia az mágia és a körülmények teremtik hogy melyiket használjuk
12/13 anonim válasza:
Bárki aki olvassa ezeket a dolgokat és úgy érzi hogy őt ez nagyon nagyon érdekli, annak javaslom hogy AZONNAL HAGYJA ABBA AZ EFFÉLE DOLGOK KUTATÁSÁT! Akik itt előttem szóltak... Fogalmatok sincs hogy mibe nyúltatok. Szakítsátok meg a kapcsolatot minden efféle dolgokkal, és akkor talán megmenekültök. Én hívő vagyok gyerekkorom óta, nekem is voltak időszakaim amikor problémás volt a kapcsolatom Istennel és az ördöghöz fordultam, és kis híján MEGHALTAM! ez nem vicc! Imádkozni fogok értetek. 18/f
13/13 anonim válasza:
Ne imádkozz értem, testvér, én a sátán imádom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!