Mikor jön el Jézus második eljövetele?
Már több időpont vallott kudarcot. 1600-ban az emberek az utcára rohantak, hogy lássák Jézus második eljövetelét. 2000-ben szintén az utcára mentek és felkészültek Jézus eljövetelére, hogy beteljesítse ígéretét és feltámadást és isten országát hozza el.
Mikor teszi meg végre, nem vártunk már eleget, közel 2000 évet... meddig várjunk még... és mikor jön már el
Tisztelt Ketyege Béka!
Amit te nevetségesnek tartasz,az nem is annyira nevetséges.
"Mi"most itt nevetünk,viccelődünk miközben Isten terve halad szépen a maga útján. :)
Nehogy azt hidd,hogy valami,bármi, Isten tudta nélkül történik a világban.
Az,hogy itt vannak a Jehova Tanúi,hogy behálózzák a világot,hogy törekednek felfelé "Isten nevében",ez nehogy azt hidd,hogy véletlen. :) Ez hozzá tartózik egy próféciához.
És az a prófécia be fog teljesülni! Semmit nem tehetsz ellenne a vicces megjegyzéseiden kívűl.:)
Én nem vagyok a tanúk ellensége,mint ahogy nem vagyok a katolikusok elensége sem,viszont ellensége vagyok mindannak ami a háttérben zajlik,de ha még ez így is van semmit nem tehetek mert ez Isten akarata. Tehát ha fellépek egy tanítás ellen ami nem egyezik meg a hitemmel akkor tulajdon képen Isten ellen lépek fel mert Isten akarata nélkül semmi sem marad "életben".
Érted a lényeget? :)
Ismered azt a poróféciát amit a Jehova Tanúi annyira szeretnek idézgetni?
"És akkor jön el a vég..." :)gondolkozz!
Jelenések könyve:22:20 Ezt mondja, aki ezekről bizonyságot tesz: Bizony hamar eljövök. Ámen, bizony jövel Uram Jézus!
II. Péter levél:3:9 Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.
ember nem tudja megmondani hogy mikor, de Jézus hagyott hátra a bibliában figyelmeztető jeleket, amik az eljövetelének közeledésére mutat.
Olvasni kéne a bibliát és nem lenne ennyi kérdés ebben a topikban.
Kérdező: A Jelenések Könyve ír erről részletesebben, ahol is több helyütt "apokalipszis" (kinyilatkoztatás, kijelentés, LELEPLEZÉS) néven említi eme eseményt.
Nos, az előbb említett jelentések arra utalnak szerintem, hogy ez egy olyan folyamat(események, történések látszólag nem összefüggő láncolata), amely az emberiség tudatosabbá válását szolgálja.
Tisztában vagyok vele, hogy mivel a "nyúédzses" kollégák már magukévá tették - legalábbis többé-kevésbé - eme okfejtést, emiatt sokak szemében valószínűleg komolytalan, súlytalan ez a teória. Pedig van rá minimum 50% esély, hogy "ez a szitu".
OFF
És hogy mit jelent a "tudatosodás"? Hát erről akár külön témát nyithatnánk (a már létező ezósok mellett is).
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!