Hány éves korig nem ciki levelet írni a Jézuskának?
Jaaaj, köszi szépen az életmentő gyors válaszokat, különösen a másodiknak és homo ludensz-nek, illetve a nyolcadik hozzászólót sem hagyom ki :)
Mindenkinek megy a zöld kéz természetesen!
Voltak persze olyan megjegyzések, amiket csak viccnek tudtam felfgoni és voltak olyanok is, amik szívesen szúrtak, lásd KZitust. :'(
KZitusnak külön üzenet:
Mit szeretnék öntől kapni, kezét csókolom?!?!
Az attól tetszik függeni, hogy hogyan tetszik kinézni. Mert x esetben együtt akaszthatnánk az angyalokat a fára. (Szegények :( )
Egyébként meg nem vagyok telhetetlen, ezért egy modernebb laptopnak örülnék, ha nem kell meghálálni. De ettől még ne öltözzél be Jézuskának, léCCi xD
Nem szeretem a szerepjátékokat.
Mellesleg ki az idegen, nem igazán értem...
Remélem nem sértődtél meg, nem cikizni akartalak.
Sokáig azt terveztük, hogy be fogjuk kamerázni a nappalit, pl. hőérzékelőket, mozgásérzékelőket, poloskákat stb. rakunk be.
Sőt mindenki figyelte a másikat, hogy ne legyen csalás.
Nem is tudom, hogy derült ki az igazság. De bevallom semlegesen érintett.
Csapdát nem mertünk volna betenni (vagy venni egy vérebet), nehogy levágja valakinek a fejét és elmaradjon a karácsony....
A kérdést természetesen nem viccnek írtam ki. Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek meddig nem ciki. Illetve ha szóba jött, az sem baj, ha valaki megosztja, hogy mikor tudta meg és milyen volt. Vagy a szülők hogy mondják meg az igazat.
Nem tudom miért kell egyeseknek olyan véresen komolyan venni (ezt most nem rád értem, Lucifer). Az én szüleim nem vallásosak amúgy, de gyerekkoromban tartottuk ezt a szokást, és nagyon élveztem (az elmondások szerint)- mint minden gyerek...
Fokozatosan jöttem rá és semmilyen szörnyű traumát nem éltem meg általa. Felfogtam, hogy a szüleim jót akartak és örültek az én örömömnek.
Mostanra egyébként annak ellenére, hogy ők nem vallásosak, én hívő vagyok. (Csak hogy lássátok, mennyire nem okozott törést). Ez nem jelenti, hogy én is "eljátszom" ezt a gyerekemmel, de ki tudja hogy fogom addig gondolni...
A kérdésre válaszolva meg, gondolom addig, amíg szeretne valaki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!