Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan iphonra letölthető...

Van olyan iphonra letölthető Bibliaolvasó program, ahol végigvezetnek x idő alatt a Biblián?

Figyelt kérdés
Vagy bármi mást tudnátok ajánlani? Szeretném olvasni a Bibliát.
2014. nov. 29. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából semmi sem kell hozzá. Elkezded és olvasod. Mondjuk elég uncsi, úgyhogy nem ajánlom. Magadnak is meghatározhatod, hogy : na akkor én napi két oldalt olvasok.
2014. nov. 29. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak, akik azt mondják, hogy az Újszövetséggel kell kezdeni a Bibliaolvasást, míg egy másik vélemény szerint a Biblia bölcsességirodalmi könyvekkel érdemes először kezdeni.

Én többször is végigolvastam már a Bibliát, de minden alkalommal Mózes első könyvétől kezdtem, és sorjában haladtam egészen a Jelenések könyvéig. Azt javaslom, te is kezdd el simán olvasni. Ha Isten segítségét kéred, minél többet fogsz belőle megérteni.

Persze, érdemes beszerezni segédkönyveket is. Például olyat is, ami segít a történelmi háttér megismerésében. Josephus Flavius írásai erre nagyon jók.

2014. nov. 29. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Én olyat szeretnék, ami naponta kijelöl egy részt nekem és el is küldi vagy figyelmeztet rá. Tudom, hogy létezik ilyen csak nem tudom milyen név alatt fut. Nekem szükségem van az ilyenfajta "kontrollra"
2014. nov. 29. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez részben megfelel, talán...

[link]

2014. nov. 30. 23:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, pont ilyenre gondoltam!
2014. dec. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!