Revea lHidden Reality mi ez? Tud róla valaki valamit?
Biztosan van hiba nem egy témában Esetenként stîlusban,előadásmódban.De ahogy emlékszem van is pár video amiben elmondják,hogy ezt mondták régebben erről,de a kutatások alapján más meggyőződésre jutottak adott témákban.
De azt gondolom hogy hibák ide vagy oda nagyon sok olyan dolgot tudhat meg ezen a csatornán keresztül bárki amit îgy összeszedve talán máshol nem.És ezek nem kis munkát igényelnek.Persze hogy egy egy vallás képviselőjének nem annyira tetszik.Ráadásul nincs szelektálva,mindenkiről elmondja mizu nincs az hogy csak a hit gyülisekről vagy csak a mormonokról beszélnek itt hanem mindenkiről.És nem fényezik magukat nem azt mondják csak mi tudjuk az igazat csatlakozz hozzánk mint sok vallásirányzat,hanem azt mondja;döntse el mindenki maga a hallottak alapján,hogy mi igaz,mi nem.
Én nemtudom kik az előadók nem is annyira érdekel de az igen miről beszélnek.Lehet ha ismerném birkának tartanám én is de szerintem senkinek nem a személyekkel kellene foglalkozni hanem azzal amiről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!