A Koránban az ősrobbanás?
És hogy a víz az élet alapja?
surah al anbiyaa, part 30
"Hát nem látják azok akik hitetlenek, hogy a az egek, és a föld összefüggők voltak, aztán szétválasztottuk őket, és a vízből teremtettünk minden élő dolgot? Hát nem akarnak hinni?"
m.youtube.com/watch?v=ORsdEB35N7U
belenezhetsz ebbe ha erdekel a tema
amugy itt nem sok ertelmes hozzaszolast fogsz kapni azt tudod ??? :)
Sok oldalt találtam erről az idézetről, csak egyet linkelek.
Az első három, az haszontalan válasz, nincs benne hasznos információ, az utolsó meg felületes. Inkább olyan emberek válaszát várom, akiket érdekel a téma. Ha nem látja valaki ebben az ősrobbanást, akkor miért, és mi mást jelenthet, ha nem azt. Még nekem sincs határozott véleményem.
Szia azert irtam feluletesen mert dolgom volt amugy a videot azert kuldtem mert szerintem eleg jol kidolgozza ezt a temat.
En hiszem es tudom h a Koran sok tudomanyos tenyt kozol ertheto egyszeru nyelvezetben. Azonban ennek a konyvnek a fo celja h az embereket Istenhez vezesse , az olvasojaban egyszerre ebresz felelmet ,mély tiszteletet es gyonyoruseget. A legtobben azonban elfordulnak tole azt mondjak mese , buszkesegbol vagy dacbol meg azutab is h felismerij benne a csodat.
Vannak olyanok is mint te akik elgondolkoznak rajta.
A az en valaszom egyszeru a kony Istentol van , aki egy tisztabb eletre hivja az embert
A konyv nem parancs csupan utmutatas.
Aki hasznalja az eszet meglatja benne az igazsagot aki nem kiforgatja a szavait vagy nevetseg targyava teszi!
Ez a bovebb vekemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!