Ha egy nagyobb városban mondjuk Budapesten a Szent István Bazilikában, egy meleg katolikus pár úgy ülne, hogy egymás kezét fogják vagy simogatják egymást?
Figyelt kérdés
Majd mikor szentáldozás lenne, a mozgáskorlátozott meleg belekarolna párjába és úgy mennék közösen az ostyát magukhoz venni.
Akkor mit tennétek?
2014. okt. 21. 22:21
11/15 anonim válasza:
Semmit sem tennék, mert nem hívők. A világi emberek bűneiből nem nekem kell megtérnem.
12/15 anonim válasza:
aztán szerintem pont a melegek lesznek hívő katolikusok... Te felvennél egy olyan vallást, ami azt mondja, hogy a magyarok a pokolra jutnak?
13/15 MrPifta válasza:
egymás kezét fogni OK, simogatni egymást már nem annyira OK, sem heteróknak, sem melegeknek. Mozgáskorlátozottakat támogatjuk, ez helyes. Néhány dologban változtatnia kéne a katolikus vallásnak. Soha, de soha nem értettem, miért bűn szeretni valakit, kitartani mellette hűségben a bajban is.
14/15 anonim válasza:
Azért attól függ miért és hol simogatja. Nyilván nem a combját, hanem modjuk a vállát...
15/15 anonim válasza:
A hülye gyökér agyhalott katkónak ebből a Ferenc pápás marhaságból az jön le, hogy majd mise alatt fogják egymást taperolni a melegek. Ezek tényleg ENNYIRE el vannak hülyítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!