Jehova Tanúi/Őrtornyosok, akik kinn szoktatok állni köztereken és hirdettek! Kellen egy kis segítség?
Mához harmadik hete, egy keddi napon, délután 13:00 tájban a Battyhány téren elmentem a standotok előtt. Ott volt egy idősebb néni, meg egy fiatalabb, 17 éves-forma lány. Rámmosolygott. Nekem sietnem kellett az egyetemre, ezért nem álltam meg. Gondolom, azok akik kinn állnak nagyjából ismerik egymást; nem tudja valamelyikőtök megmondani, ki lehetett ez a lány? Biztos, hogy ő is testvéretek!
Előre is köszi!
Ez már szilvásbukta:)
Bár megértem, hogy szeretnél pár magánórát.
"elvileg rövid időn belül kopogni fog az ajtódon, vagy összefutsz vele. :-)"
- De ha mégsem akkor írj levelet a télapónak...
#7: :)))))
Nem tudom amúgy, most a Jehova tanúi abban a JHVH-ban hisznek, aki az Ószövetségben van? Hozzá inkább nem imádkozok, a végén még úgy járok, mint Jób. Inkább imádkozok a Jézus által megismertetett, mindent megbocsátó Atyához...
Kedves kérdező!
Jehova tanúi megpróbálnak minden emberrel kedvesen bánni, amihez hozzá tartozik a mosoly is. Ez nem egy jel arra, hogy annak a testvérnőnek megtetszettél. Viszont azt mondom neked járj arra továbbra is és lehet nemsokára találkozol vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!