Mélyen vallásos emberkék! Mennyire veszitek komolyan a Bibliát?
elnézést ha az "emberke" kifejezést egyesek sértőnek találják, én nekem eszembe se jutott,h valaki zokon veszi.
A többieknek köszönöm a választ! :)
Kedves kérdezö,
jól megmulattatott az "emberke" megszólításod, igazán nem sértett. :)
Lehet hogy én is megsértettem egy-néhány férfi-embert a kommentemmel /akaratlanul/.
Mármint hogy a férfiak sokszor rábókolnak valamire, aztán azt állítják, hogy sosem hallottak a dologról :D
Akinek van humorézéke, az elneveti magát. A többi lehet, hogy bunyózni is akarna, no de szerencsére messze vagyok.
Tudod amit írtam a házasságra vonatkozó tanácsairól, valóban ha mind a két fél igyekszik betartani, boldog, elégedett szép házaséletet élnek. Hálás vagyok, hogy a férjem is olvassa, és értékeli Jehova Isten tanácsait.
A Biblia nem csak a házasélethez ad jó tanácsokat, a különbözö emberi kapcsolatokhoz is, és föleg megismerteti velünk az igaszágot a vallásokkal kapcsolatban.
...és nagyon szép jövö áll elöttünk....
Még ennyit:)
Lábamnak lámpása a te szavad, ösvényemnek világossága” Zsolt 119:105.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!