Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megtud-e Isten szabaditani...

Megtud-e Isten szabaditani attol hogy szerelmes vagyok egy masikba aki nem a hazastarsam? A tobbi lent

Figyelt kérdés

Sajnos szerelmesek lettunk egymasba a masikkal. Akkoriba nagyon rosz volt a hazassagunk.nagyon sokat sirtam nagyon szomoru voltam. Akkor megismertem vkit akit mindennap lattam olyan volt a munkam.tobbszor is megcsokolt nagyon szenvedelyes volt es odavolt nagyon ertem. Nem fekudtunk le mert nem akartam hazassagtorest. Mar nagyon sok odeje probalok megszabadulni ettol a szerelemtol de nem tudok. Volt tobbdzor is hogy abbahagytam a kapcsolatot de mely depresszioba estem

Szeretnek vegre szabad lenni ettol de nem tudok es nemis tudom hogy lehetseges-e mert a ferjem nincs annyira odaig ertem nem kivan annyira engem -ilyenkor arra vágyok hogy a masikkal legyek.

Mit tegyek??

2014. szept. 19. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdés, szereted-e még a férjedet? Rendbe akarod tenni a házasságod? Ha igen, azt azért tennéd, mert szereted a férjed, vagy azért, mert a Biblia nem preferálja a válást? Azért menekülsz más férfi karjaiba, mert ő megadja neked a figyelmet?

Ezek fontos kérdések. Ajánlom a Tűzálló c. filmet, ha rendbe akarod hozni a házasságod. Tudd, hogy mindig van remény!

2014. szept. 19. 18:42
 12/13 A kérdező kommentje:
azon gondolkozok hogy mondjak-e el neki mindent.. tudom hogy ez oriasi nagy elutasitast utalatot fajdalmat lenézést stb. jelentene sőt lehet beleis halok nem tudom , csak azt hogy tiszta életet szeretnék élni igazsagban járni és lehet annak bármekkora ára is talán az egész életem
2014. szept. 20. 15:59
 13/13 anonim válasza:

egy nagyon komoly döntés előtt állsz. vagy feladod az egészet elválsz és azzal leszel, aki nem tisztel, hiszen gondolom tudja hogy férjnél vagy, mégis rádmászik... vagy eldöntöd hogy szereted a férjed és hű maradsz hozzá, ami nem lesz egyszerű! akkor el kell mondanod, hogy mi történt és hogy mindemellett te mellette döntöttél és mindent meg fogsz tenni, hogy helyreálljon a kapcsolatotok. és bár nehéz lesz, de ha kéred, Isten segíteni fog túllépni a másik kapcsolaton

kis segítség: ha helyre akarod tenni a dolgot, akkor szerezd meg a "merj szeretni" c könyvet. egy napló ez, ami minden napra ad valamilyen feladatot, amivel kifejezheted a szeretetedet. leírhatod tapasztalataidat és van minden napra egy kis gondolkodnivaló a szeretet tulajdonságairól. szerintem hasznos :)

2014. szept. 22. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!