Megtud-e Isten szabaditani attol hogy szerelmes vagyok egy masikba aki nem a hazastarsam? A tobbi lent
Sajnos szerelmesek lettunk egymasba a masikkal. Akkoriba nagyon rosz volt a hazassagunk.nagyon sokat sirtam nagyon szomoru voltam. Akkor megismertem vkit akit mindennap lattam olyan volt a munkam.tobbszor is megcsokolt nagyon szenvedelyes volt es odavolt nagyon ertem. Nem fekudtunk le mert nem akartam hazassagtorest. Mar nagyon sok odeje probalok megszabadulni ettol a szerelemtol de nem tudok. Volt tobbdzor is hogy abbahagytam a kapcsolatot de mely depresszioba estem
Szeretnek vegre szabad lenni ettol de nem tudok es nemis tudom hogy lehetseges-e mert a ferjem nincs annyira odaig ertem nem kivan annyira engem -ilyenkor arra vágyok hogy a masikkal legyek.
Mit tegyek??
Kérdés, szereted-e még a férjedet? Rendbe akarod tenni a házasságod? Ha igen, azt azért tennéd, mert szereted a férjed, vagy azért, mert a Biblia nem preferálja a válást? Azért menekülsz más férfi karjaiba, mert ő megadja neked a figyelmet?
Ezek fontos kérdések. Ajánlom a Tűzálló c. filmet, ha rendbe akarod hozni a házasságod. Tudd, hogy mindig van remény!
egy nagyon komoly döntés előtt állsz. vagy feladod az egészet elválsz és azzal leszel, aki nem tisztel, hiszen gondolom tudja hogy férjnél vagy, mégis rádmászik... vagy eldöntöd hogy szereted a férjed és hű maradsz hozzá, ami nem lesz egyszerű! akkor el kell mondanod, hogy mi történt és hogy mindemellett te mellette döntöttél és mindent meg fogsz tenni, hogy helyreálljon a kapcsolatotok. és bár nehéz lesz, de ha kéred, Isten segíteni fog túllépni a másik kapcsolaton
kis segítség: ha helyre akarod tenni a dolgot, akkor szerezd meg a "merj szeretni" c könyvet. egy napló ez, ami minden napra ad valamilyen feladatot, amivel kifejezheted a szeretetedet. leírhatod tapasztalataidat és van minden napra egy kis gondolkodnivaló a szeretet tulajdonságairól. szerintem hasznos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!