A Teremtő Istennek mi a célja a hajléktalan "csövesekkel"?
Neki semmi. De én megkérdeztem az apámat amikor még élt és hajléktalan volt, hogy a családja helyett miért az italt és a munkakerülést választotta? Mivel szerintem nekem jogom lett volna apához, de ő az italhoz vonzódott. Isten engem megsegített, az ő döntését pedig elfogadta. Nekem teljes életem lett, ő pedig magányosan égett el, senki sem volt ott, hogy segítsen, csak az alkohol, de az meg szította tovább a tüzet.
Ezt ő akarta. Vagyis amit akart, annak ez volt a következménye. Kisemmizni több embert, majd magányosan meghalni. Olyan könnyen dobálóztok még emberi akarat miatt történő tragédiáknál is Isten nevével, hogy nem értem mit szeret rajtunk annyira?
"Olyan könnyen dobálóztok még emberi akarat miatt történő tragédiáknál is Isten nevével, hogy nem értem mit szeret rajtunk annyira?"
:))
" ISTEN SZERETET "
- tehát nem lehet kérdezni, mit (nem tekint tárgyára), hanem a szeretet maga.
Mi a célja a nem csövesekkel?
Nekünk lehet:
- elrettentő példa
- könyörület gyakorlására lehetőség
(nehéz, veszélyes, esélytelen út)
1. Minden ember maga egyedül viszi a keresztjét.
2. Minden ember saját sorsának kovácsa.
3. Ki mint vet, úgy arat.
A hajléktalan csak is saját magának köszönheti a sok rossz döntései miatt hogy csöves lett. Istennek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!