Hogyan vegyem észre Isten válaszát?
*A választ Istentől kapod,
Amennyiben a népéhez tartozol.
Tudod az sem mindegy kedves Yuda, hogy melyikhez tartozol:
Az evilág istenéhez, vagy a Mindenható Istenhez.
Mert hogy nem egy a kettő.
14+ A Szent Lélek által megszentelt helyen, a Szent Lélek maga fogja megérinteni a szíved, és fog hívni, a megszentelődés útjára lépés felé.
Ennyi maximum amit oda fentről kapni fogsz-mint világi ember.
Vagy amit már a fentiekben említettem.
Ha pedig csak megrekedsz a megtérésben, és nem volt vizkeresztséged, sem a többi lépés, akkor gyan az vonatkozik rád, mint bár mely más világi emberre.
Istennek rendje, rendtartása van, Ő dönti el, hogy léphet elé bárki is.
Nézd akárki 52%-os, ha már megszólítottál. :D
Nem fogok többé ideírni, de nehéz olvasni azt a katyvaszt amit összehordasz. Úgy hiszem, betöltöd azt a mondást, hogy ha csendben maradsz, bölcs maradtál volna.
Nem is tudom minek képzeled magad?!
Majd pont te fogod megmondani Istennek, hogy kihez és milyen formában szólhat. :D
Ha Isten akarja, még az általam felsoroltakon kívül állat száját is meg tudja nyitni, mert szerepel a bibliában. vagy a kövek kiáltani fognak.
Isten mindenható, és biztos legyél benne, hogy nem kér tanácsot tőled, mit tehet meg. :D
Hagyjuk a teológiádat.
Ha ennyi az istenképed, akkor sajnállak, de legalább ne tanítsd. Tanulj még. Lenne mit.
Egyébként pedig nem másoltam. Nincs rá szükségem.
16 Ha már idézgetsz egy témában, akkor az az első, hogy a Bibliát, Isten irott beszédét ismered. Már pedig amit irtam, az benne van.És ha olvastad volna, akkor tudnád, hogy Isten, hogy tekint az emberre, és miként.Teccik érteni?:D
Úgy hogy mondhatsz rám bármit, de a tükör, nem azt mutatja, hogy neked van igazad:)Már pedig a tükör 2000 év óta az igazat mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!