Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a sátán? (csupa kisbetűvel, mint a nemecsek ernő:-) )
nohát Luki, ne írj ilyeneket kérlek, ellenállhatatlan étványat kaptam a palacsintára, tudod mennyi kcal van benne? :D
megfelelö, ugye nem baj, hogy a Luki nevét nagy L-vel írtam?
nos a sátán, csaló, hazug aki a világosság angyalává teszi magát, és becsapja azokat akik hagyják magukat becsapni
Kicsit konkrétabb tapasztalatokra gondoltam. Pl, ha megfigyeljük a deviáns embereket, akik az ő hatalma alatt vannak, akkor kiderül.
Pl: olyan jellemtelen, hogy a gyengéket és kiszolgáltatottakat tapossa el és hajtja az uralma alá elsősorban.
A sátán (kis betűvel) konkrétan az ellenzéket jelenti.
Feladata az, hogy az aktuális hatalom (itt: az isten) hibás döntéseire felhívja a figyelmet, ezek helyett jobb döntéseket javasoljon, és ezekhez megfelelő segítséget is adjon.
konkrétabban...egyik nagy fegyvere a hamis vallás.
Elég széjjel nézni magunk körül mire képesek az elbutított agyú, fanatikus "szolgái"....mindegy hogy a történelem vagy a jelen eseményeit figyeljük.
Keresztes háborúk, boszorkány égetések, eretnekek gyilkolása, a háborús fegyverek és katonák megáldása stb.
mind azok teszik, akik a valóságban az ö szolgái
Nagyon komoly kerdes,es nagyon megfogja osztani ugy az embereket,mint az elgondolast rola es a tetteirol,ill.hogy hasznalja azokat.
Az a baj ha bovebben lessz kifejtve azok emberi szemszogbol lesznek lattatva,es mindenki mashogy latja,es eli meg ezeket.
De lesarkitani sem lehet,mert nagy a skala amin mozog.
Kesobb irok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!