Mi a véleményetek Sai Babáról?
Hihetetlen mennyi jót mond!
"Ne a rosszat lásd meg; lásd meg a jót.
Ne gondolj gonoszat; gondolj jóra.
Ne halld meg a rosszat; halld meg ami jó.
Ne beszélj gonoszat; beszélj jóról.
Ne cselekedj gonoszat; tedd azt, ami jó."
Lehet, hogy mond jókat, és igaza is van szinte mindenben. Lehet, hogy van valami természetfeletti ereje is. De azért még nem kéne magát Istenné kikiáltania. Buddha nagyobb ember volt nála. Mindig tagadta, hogy bármiféle isteni lény lenne. Sőt a hindu történelemben számos avatárral találkozhatunk rendre mind tagadja isteni létét, ellenben akikről kiderűl, hogy csalók, mind-mind istenként hírdetik magukat.
Én nem ismerem őt. láttam pár videón ahogy aranyat köp, meg szépen beszél stb. biztosan jó ember is, de nem hiszem hogy ő Isten. Persze kapcsolatban van a mindenki szivében jelenlévő lénnyel, ahogy mindenki más is.
Ha van benne hited vágj bele, én nem akarlak lebeszélni, hiszen nem ismerem őt, sőt lehet ha Isten elém állna se biztos, hogy felismerném. Ki tudja. Ez mint laikus a véleményem.
köszönöm a véleményedet,ugye azért van benne valami!
és lehet,hogy ő az isten,csak nem tudjuk..mert honnan tudnánk,de felettébb figyelemre méltó,hogy a szeretetet így előtérbe helyezi,mint az ember lényegét!!Egyezik a véleményünk,bár istent én sem így képzeltem,meg nem is gondoltam,hogy megtestesül,de fene tudja.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!