Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Karolikus vagtok, de erdekelne...

Karolikus vagtok, de erdekelnek a spiritualus es egyeb hasonlo temaju dolgok is. Ezzel megsertem az egyhaz szabalyait?

Figyelt kérdés
Erdekelnek a spiritualis dolgok, onfejlesztes meg agykontrol. Barmi, ami hasonlo temaju, erdekel. A vilag mukodese, a kvantumfizika. A het lelki torveny megismerese utan nagyon sokmindent megertettem a vallasommal kapcsolatban, amit addig nem ertettem.

2014. júl. 6. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ok.Fejtsd ki légy szíves,mit értesz pontosan okkultizmus alatt,és milyen szerepet játszanak benne a démonok,mit hazudnak.
2014. júl. 10. 19:19
 12/16 Dávidmester13 válasza:

Nincs semmi baj az önfejlesztéssel :)

Tedd azt amit helyesnek érzel, és mellesleg szerintem azon is érdemes elgondolkozni hogy vajon ezeket miért nem nézi jó szemmel az egyház ?

2014. júl. 10. 21:53
 13/16 Anxo ***** válasza:

A fizikát nyugodtan tanulmányozd, és fejleszd magad, az nem gond, sőt az önmagunk kiteljesítése BIBLIAI PARANCS!

Minden más vallásban is vannak RÉSZigazságok, ezek lehetnek nagyon szépek, különösen az ábrahamita vallásokra igaz ez.

Sejtem mi lehet a gond: olyan templom mellett élhetsz, ahol nincs normális lelki élet, hivatallá silányult a plébánia. Ilyen is van. És a kiéhezett lélek ráveti magát az ezoterikus szennyre, ahol a világot istenítik, meg démonok gyakorolnak befolyást.

Semmi gond, én is voltam így. De kerestem Szentlélekkel átitatott közösséget, és ma már eszembe se jutna agykontrollhoz vagy hasonlóhoz folyamodni.

Ha elönt a Szentlélek, ott már nincsenek módszerek, ingyen és erőlködés nélkül kapsz 100000x többet mint akármilyen világi módszerrel, kinyílik a világ, lehullanak az akár generációkon átívelő kötelékek is.

A mi családunkra nem lehet ráismerni, az amúgy változásra képtelen idősek is megváltoztak, megbékéltek.

Ami ez alatt van az vallásoskodás, én is csináltam, ilyennel kár az időt fecsérelni.

Ha a Lélek gyakorlati "működése" érdekel, olvasd el ezt:

Josip Loncar: Erő a magasból (álmok, látomások, próféciák)

1000 Ft, Marana Tha kiadó

2014. júl. 12. 10:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem az egyhazzal, hanem velem van a baj. Nem jarok emberek koze, csak ha muszaly
2014. júl. 12. 19:29
 15/16 Anxo ***** válasza:

Ja az más. Akkor nyiss mások felé. A keresztény hit nagyon közösségi jellegű, a miatyánkban is TSZ1. személyben kérJÜK az Atyát. Amiket föntebb fölsorolsz azok is mind olyan dolgok, amiket magányosan is lehet űzni. Nem az igazi. Se a hitéletben, se a világi létben. Kérd a Szentlelket, mit tégy, Ő válaszolni fog, hisz ő a "tanács Lelke"!!!

Sok sikert!

2014. júl. 15. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Pusztán az érdeklődéssel nem sértesz meg semmilyen egyházat. A spirituális dolgokról meg annyit, hogy addig nem árt, amíg nem olyan irányba mész el, ami ellentmond Istennek (szándékosan nem azt írtam, hogy a vallásnak, az egyháznak...). De résen kell lenni, mert sok a csaló, sok mindennel hülyítik az embereket...

A világ működése és a kvantumfizika nem tartozik a spiritualitás témakörébe, ezek tudományos kérdések.

2014. júl. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!